Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj?
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Unhappy

ehhh mor popuull sa mir genjeni veten edhe neve
po le te me thote kush mua se kush eshte ai qe i di kur i tre ditet e fundit te jetes???
se po ta dinim ehe qe ndryshe nuk do prisja dite te trete fare qe diten e pare nje cigare nje treshke me hashash te mire nje got shampanje nje revole ne brezz po te kisha mundesi e edhe sali berishes edhe fatos nanos qe te dyve mu ne ball edhe vetes
eh mor njerez sa mir thoni edhe enderoni se do beni party a ku di un po ce do qe nonjer edhe te shumtat e rasteve ikem edhe se mer vesh njeri edhe diten e tret pasi ikem haroemi keshtu qe mjer ai qe iken se te gjallet me te gjallet te vdekurit me te vdekurit

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 06:52
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rrushi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/04/2003
Vendbanimi: broken glass
Mesazhe: 162

dita e pare: do thoja lamtumire
dita e dyte: do kaloja gjithe diten ne thellesite e detit.
dita e trete: do fluturoja

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 07:14
rrushi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rrushi Kliko këtu për të kontaktuar me rrushi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rrushi Shto rrushi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rrushi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SeXxXy_EDANA_04
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/08/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 73

wow i never thought about this.

diten e pare-do plotesoja enderren time necofse skame arritur ta plotesoj qe atehere.lol

diten e dyte-do shetisja boten.

diten e trete-do ja jepja tere pasurine time njerezve te varfer.

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 08:05
SeXxXy_EDANA_04 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SeXxXy_EDANA_04 Kliko këtu për të kontaktuar me SeXxXy_EDANA_04 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SeXxXy_EDANA_04't! Kërko mesazhe të tjera nga: SeXxXy_EDANA_04 Shto SeXxXy_EDANA_04 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SeXxXy_EDANA_04 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

diten e pare do luftoja
diten e dyte do luftoja perseri
diten e trete do vdisja per SHQIPERINE

Mesazh i vjetër 15 Dhjetor 2004 04:15
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

diten e pare: do qaja e do lutesha per mekatet e mia
diten e dyte: do cmallesha me familjen e shoqerine.
diten e trete: me lot ne sy do shpresoja per amshim te lumtur...

diten e katert e me radhe, do me pelqente te me sillnin ndonje trendafil mbi varr..

Mesazh i vjetër 07 Janar 2005 15:37
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Citim:
Po citoj ato që tha roke

hej durrsake!Po si thua,do ishte mire te vdisje duke bere dashuri??Do thoshte bota qe ja kjo vdiq se zemra e saj e brishte nuk perballoi dot orgazmen:p:p:p .pasatj ci keni keto gjera,qe doni te vdisni ne duart e te dashurit.E vini robin ne telashe kotMegjithate falenderit zot qe ky muhabet i" tre diteve te fundit" eshte vetem ketu ne forum

ahahahahahhhahaahhahaahahahhaahahhahahaha no koment per kte

gjersa un ato 3 dite do merja ca fotografi,nje bllok qe kam me shkrime te mia
dhe do jetoja per veten time ato 3 dite,pa frike ,pa mendu se cfare do ndodh neser pasnesri ne te ardhmen kush do me gjykoj e tjer

sic i thojne nje llafi me jetu me shpirt te lire,,,kjo ka qen endra ime gjithmone te jem larg gjithckaje dhe te jetoj qofte dhe nje minut per veten time.

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 16:01
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MaCkA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/12/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 45

Dita e pare: Do i mbidhja ne nje valixhe te gjitha kujtimet e jetes sime ketu
Dita e dyte: Drejt shqiperise
Dita e trete: Do beja nje shetitje ne lagjen time per te mbledhur kujtime te tjera nga femijeria pastaj do merrja rrugen lart qe te con ne varreza .....

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 14:39
MaCkA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MaCkA Kliko këtu për të kontaktuar me MaCkA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MaCkA Shto MaCkA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MaCkA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

un diten e fundit te jetes time do kisha vrar veten

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 23:51
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
un diten e fundit te jetes time do kisha vrar veten

....dhe do vdisje e virgjer!Pupupupupuupupu mekat!:p
Gjithe ajo vazje do ikte kot.Thanks god qe nuk jane te verteta keto ditet e fundit,pastaj edhe po te jene ma rezervo mua diten e trete tenden,mire Mizze???:p

Mesazh i vjetër 19 Shkurt 2005 13:54
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha roke

....dhe do vdisje e virgjer!Pupupupupuupupu mekat!:p
Gjithe ajo vazje do ikte kot.Thanks god qe nuk jane te verteta keto ditet e fundit,pastaj edhe po te jene ma rezervo mua diten e trete tenden,mire Mizze???:p

ahahahahahahahahahahahaah se me shkrive fare
ahhaahahahhaha jo pse e virger lali??????????????????????
kush tha???????????/
mir lali do te rezervoj un ty mos ki merak fare ti

kiss kiss
miza

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2005 04:52
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar