RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Citim: Po citoj ato që tha Deb*
Me qe po flitet per shprehje dashurie, me ka ardh nje mesazh dashurie sot ,qe o Zot sa kam qesh. As e kam idene kush eshte, dhe as e ka idene kush jam. Jep emrin, moshen, per cfare studion. Nuk eshte Shqiptar. As american.
Ja mesazhi.:
My Sweet Heart I am
interested in u and I want become a your friend. I'll show you unreserved, love respect through out my time. Dear I am willing to teach any thing needed to be learned if you respond and want to learn more. I like to try new thing. I hope we'll become a good friend for life time
Dear it is little about me,
My name is .............. and I am 21 years old & I am a student of Electronics Engineering.Part time I also doing job in TV. as a Broadcasting Engineer.
Dear I live in apartment and I am a single.
My Dear I believe so much in true Feeling. My Dear I can do any thing
for true Love.I care about loving person. I Love to people smile that's my personal hobby.
Tell me what you are thinking. Tell me more about your self about education , work.
Dear I want to wake to your beautiful smile.Dear I want to share in your joy and sorrows. Dear I always Love you &
always hold in in my heart.
Dear I will be always here for you.
Sweet Heart I look forward to hearing from you.
--Sidoqofte ky djalie ka shprehur bukur ndjenjen e tij --
--------------Kjo me kujton mua kur isha ne New Jersey , punoja security naten ne nje hotel edhe gjithe naten qendroja ne kompiuter ,ne nje site shqiptar per beqare dhe aty njoha nje tiranse qe ishte shume hot-, por qe kish qene e dashuruar me nje amrikan sic thoshte , pro nje zot e di -edhe i shkruaja asaj mesazhe dashurie gjate punes dhe me ate sebep mposhtja edhe gjumin---hahahahaahahahahahahahahah---------Asaj i pelqenin , sic thoshte ajo, po nje zot e di
--Ok. Pas nja 4 muajsh ika nga New Jersey erdha ne NY City , kisha haruar fare per kete dreqen ----Kur nje nate nga ora 3 i nates bije telefoni. Une isha ne pikun e gjumit ---Thashe me vete kush eshte ky shkerdhat ne mes te nates--Mos esht plaku im e do te me flasi tani per situaten ne ket ore se ja q...perendin e tij -- hahahahahahahahah
Kur ajo -- Alo , Mondi je ?-- Po une me gjys zeri ,--Ajo:-Jam filanka , si ke qene mire ?--- I them une :----Mire po ti mire ? Por Me fal se jam pergjumesh edhe kam pire njecike (une isha esell) po ku jemi takuar zemra ---Ajo thote :--Kemi folur ne telefon --Po nuk kujtohet mire -i them me delikatese qe mos ta ofendoja ------Kur Ajo u cmend , ma pret me ulerime :--Po ti me dergoje mesazhe dashurie , apo harrove ? ------Une s'e mbaja mend fare.-------Po ndoshta --i them, por me duket se jo, mos ka qene ndonje tjeter -----Ajo po ulerinte ne tel .-Oh c'me q.....zotin kjo ne pik te nates, thash me vete ------Iku pastaj,Me mori prape te nesermen , prape ne mes te nates --------Mua akoma nuk po me kujtohej ajo dreq-Nuk mori me pastaj ........
-------Sic duket do e kete lene dashnori dhe u kutjua per mua ------------Kur u kujtova une pas nja dy ditesh kush ishte kjo .........Ouuu.....U bera vrer --Se ajo ishte shume sexy ,kinge -------Por s'kisha si ta merja ne tel, se nuk ja kisha numrin e celit
---Por i shprehja dashnine me mesazhe dashnie, e bombardoja , isha i frymezuar se punoja turni i trete roje objekti , shifja yjet nga dritarja dhe varda deklarimet e dashurise hahahahahahahahahahahaahhahaha