Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
Hector ,Prince of Troy ky eshte my hero ncncncncncncn e rujt zoti sa i mire o...marshalla marshalla...
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Eric Bana ...kam ra ndashni me ket une se di si do ia boj tia shpreh ndjenjat ........
Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
Referendum, kush e dredh me bukur belin? A) Jamie-Lee-Curtis, "TrueLies" Kujt ia merrte mendja, qe kjo dreq ne fytyre t ish kaq dreq...!
__________________ . . due gocce di chanel
B) salma hayek "Dusk Til Dawn" E vockel, e vockel, po gjemen e ben te madhe!
Demi Moore "Streptease" Kjo s'ka nevoje per minutazh te gjate. Eshte koncentrat e tera! Enjoy, popull!
sa desha me postu striptease e paske postu mi dreq ...ncnncnc
ket video ia kushtoi lezbikeve te forumit...kam marr vesh se ka ca lol Wild Thing movie..
pretty woman Morali i fabules? Kuj i ecen ne sex i ecen dhe ne jete!
hahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhah ahahahhahahahahahaha sa kam qesh loooooooooooooooooooooooool....
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa hahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahah hahahahahhahahahahahaha sa kam qesh loooooooooooooooooooooooool.... Ty te vjen me qesh, mu m'vje me qa! Ajo muzika e Traviates me rrenqeth mishin! "Amamiiii Alfredooooo......!" Du me tregu q ktu hyjn rob t'kulturum!
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa hahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahah hahahahahhahahahahahaha sa kam qesh loooooooooooooooooooooooool....