Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > c'beni kur ndiheni keq? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 30 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja

Uaaa djali i paska stakuar nervat. Sa mire, me behet qejfi shume.
Po si ja ben kur njerezit te merzisin ose kur mer ndonje lajm te keq (qoft lart nuk ndodh:p)?

Mos u tall plloshtani po flit sic te ka lezet (ashtu me filozofira)

Te ju them te drejten mua me bie nje nur i keq, qe besoj qe asnje nuk ka deshire te me shikoj ato dite kur une ndihem keq. S'me behet te flas fare dhe kam shume deshire qe te ha buk te thekur me gjalp. Se di po me shijon shume.

Nuk e beson hirushe!? Me se e vertet!? Po njerezit akoma nuk e gjejne rrugen per te me bere nevrik. Dakort engjellushe e bardhe!? Po perse hirushe, a po duhet gjithnje te flas me "filozofi", qe ju te me kuptoni me mire!?, dhe qe te mos me merrni vesh fare dot!

Nervoza keputet tek litari i nervave te plloshtanit!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Maj 2004 15:48
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dena
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 102

une per vete kam nje metode fantastike kur ndihem keq, por nuk ua tregoj sepse kam frike se do me keqkuptonit.....
ju pershendes.

Mesazh i vjetër 12 Maj 2004 17:53
dena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dena Kliko këtu për të kontaktuar me dena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dena Shto dena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Une nuk merzitem kurre, sepse nervat i kam operuar...
Dhe tani jam pa nerva, dhe nuk ndihem asnjehere keq.
Kaq kisha miq
Faleminderit

Une kur merzitem shume, mund te gjej rrugen deri tek plloshtani, dhe e detyroj te me operoj ne shpirt dhe e nxjerr zemerimin ne tablone e hapesires.
Pershendetje plloshtani

Mesazh i vjetër 12 Maj 2004 18:35
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Po ne shqetesohemi kot pse nuk nxehet plloshtani!Ai paska operuar nervat.Te lumte o cun qe na ke munduar:p:p:p Borxh ta kishim Here tjeter kur te shkruash ndonje gje,futi pak nerv shkrimit se duhet:p

Mesazh i vjetër 13 Maj 2004 23:15
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Une kur merzitem kerkoj sherr.U hedh njerezve ca shikime krimineli.Sikur me kane vrare babane.Ironia perdoret ne llafet e para dhe pastaj kalohet ne presion psikollogjik dhe ne raste te rralla denigron ne ndonje luftim trup me trup ose me mjete rrethanore. Kur jam ne shtepi varet,mund te prish ndonje dere dollapi (ne momente tensioni).Ndersa me pas ka shume menyra,futem ne forum,degjoj muzike dhe ne shumicen e rasteve ja ngop me gjume,dal te pi nje j&b ose ne raste ekstreme edhe behem rrumbull.
Tani po iki te kthej nje j&b po kesaj here per qejf.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 16:14
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
obsession
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/03/2004
Vendbanimi: ---
Mesazhe: 42

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
Une kur merzitem kerkoj sherr.

qenkena njelloj

Mesazh i vjetër 16 Maj 2004 21:47
obsession nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të obsession Kliko këtu për të kontaktuar me obsession (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: obsession Shto obsession në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto obsession në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Re: e po ky

Citim:
Po citoj ato që tha SEXY_GIRL05
E po edhe ti qorr i bibes njesh je lal
edhe une thash cte kish ngjare qe ishe aq ne qejf

Me thene te drejten nuk jam merzitur no nje here
se gjithe ditet dhembet jashte i mbaj.
Por n.q.se nje dite do te merzitem nga deti po shkojte mbaj frymen edhe ta kallimn no nji cigare
p.s. Jalla kur mos qofshi te merzitur

E pash me vonese kete mesazh moj tu mbyllte.Po une dite per dite e mbaroj ndonje shishe ne mos te tere gjysmen. Keshtu qe jam gjithmone ne qejf.

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 19:56
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po ne shqetesohemi kot pse nuk nxehet plloshtani!Ai paska operuar nervat.Te lumte o cun qe na ke munduar:p:p:p Borxh ta kishim Here tjeter kur te shkruash ndonje gje,futi pak nerv shkrimit se duhet:p

E tanime ma keni dhene besen se nuk do te shqetesoheni!? Dhe mos u mundoni te nxirrni nxehtesine e plloshtanit! Dakort! Perse ti roke ke shprehur deshire t'i fus nje çikez nerv mesazheve?! Mire, de mire, do te perpiqem qe t'i fus nerv, qe ju me kollaj te nxeheni, se nuk ka kush ju nxeh juve te ngurteve... Atehere mos thoni se paske "EKSPLOZIV" ne shpirt!
Mirekuptim!

Mesazh i vjetër 19 Maj 2004 20:36
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zonjusha
Vajza e trendafilave

Regjistruar: 19/05/2004
Vendbanimi: Belgium
Mesazhe: 245

kur ndihem keq !!

mbyllem ne dhomen time dhe rri vetem, sdua te shof as te degjoj asnjeri dua vetem te rri vetem deri sa te me kaloje,

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 15:43
zonjusha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zonjusha Kliko këtu për të kontaktuar me zonjusha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të zonjusha't! Kërko mesazhe të tjera nga: zonjusha Shto zonjusha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zonjusha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
ahhahahahha vlonjatja
ua po damaret mbai mbai damaret vlonjatja se ty ne mosh te kemi.........

LoooL...hehehe, epo mireee...

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 22:15
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > c'beni kur ndiheni keq?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar