Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ajo ishte 47 vjece at'here...
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

hajde bringo na trego se i ben intriguese tregimet, gjithashtu eshte interresante per mua meqe nuk e kam patur fatin te njoh goca shqiptare ktu, e sidomos nga ato qe ti pershkruan as nuk i kisha imagjinuar...:p

e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 03:34
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania

e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt

hahahah e kam theksuar ne fjaline e fundit, sidodmos nga ato qe pershkruan briganti, as nuk i kisha imagjinuar:p

hajde mos u ban shejtane me mua tani

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 03:39
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

ehe e kapa me vonese, por te pakten kishe thene goce ne moshe se jo per gje po 47 vjec protagonistja kryesore e romanit aventurat e Brigos

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 03:41
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

:)

Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 03:50
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!

he mo dhe ti se dhe pak humor do bejme sa seriozisht i merrni sikur po vendosni fatet e kombit ketu ej zot.

Brigo hap 1 teme tjeter e kam seriozisht tani hajd se ketu i dhame mendimet.

p.s. bycpalare je vet se une jam pastertore

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 03:51
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Exclamation

Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.

Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 03:58
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
shko mor pyk, po ku te ofendova dhe ku t'u shpifa!!?per intelektual e mban veten! 170 femra i ke pas qe i pohon cfar thashe une qe tingellon si shpifje apo tallje?!!
hajde tani mor merhum se as nuk me plas te bej shaka me ty, te tillla shaka qe ti as nuk i kupton here pas here qe vec te rrisin vlerat si karakter me sense humori te persosur nese do e kishe sadopak intelektin ti kuptosh... konsideruar rrethanat e temave te tua...

Enya, nuk ja vlen te shajsh ashtu, njerzit ose i pranon ashtu sic jane, ose nuk flet me to aspak, kshutqe mos u shaj me, keshille miqeosore meqe te kam shoqe dhe patriote...

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 04:21
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

he praaaa amor!

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.

Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Po he praaaaa, ate them dhe une! Ketyre iu ha, e kruajne, pasi e kruajne, pastaj iu djeg. Hej zot! Ore bebusha, nese s'me pelqeni, lermeni ore en hallin tim! Hej zot! Me lini ore, se kaurdisem vetem me IQVLOREN une, me abndononi po ua mbajti! Hahaahaaa! Ufffff c'me ka gjet mu. Hyra ne valle e nashithi nuk dal dot!
P.S. Miqesisht femrave iu bej kujtese te permbahen ne te shara. Mua nuk me bejne gje, asnje qime nuk me leviz, per zotin. Vetem kam hall se vene ne dyshim feminilitetin e tyre. Nuk me vjen mire te komunikoj me mushka! Vec SHEJTANES qe eshte me mira ne bote, kuptohet!

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 04:23
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Hajde teme hajde...

Dembele te lexoj me imtesi :p

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 04:41
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Po si shkoi pastaj kjo pune. Mos hap teme tjeter pa mbyllur kete, pash zotin.

Mesazh i vjetr 14 Maj 2009 04:51
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Ajo ishte 47 vjece at'here...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar