Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Miss Universi 2009
Fituesja e Miss Universum 2009
Ky sondazh është i mbyllur.
Albania 1 33.33%
Britania 0 0%
Bulgaria 0 0%
Columbia 0 0%
El Salvador 0 0%
Ethopia 0 0%
Finland 0 0%
France 1 33.33%
Germany 0 0%
India 0 0%
Irland 0 0%
Israel 0 0%
Itali 0 0%
Japan 0 0%
Puerto Rico 0 0%
Spain 0 0%
Suedi 0 0%
Svicer 0 0%
Thailand 0 0%
Ukraine 1 33.33%
USA 0 0%
Venezuela 0 0%
Vietnam 0 0%
Gjithsej: 2 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 22 Gusht 2009, ora 16:25  (11 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re hasna.jpg
Ky file është shkarkuar 36 herë.

E lezeteshme(pavaresisht se qafen duhet ta mbante lart), te pakten ne foto.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 03:47
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re hasna1.jpg
Ky file është shkarkuar 31 herë.

... (ngrit ate dreq gushe lart!!)

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 03:53
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Po pse Universum ... Keshtu i thoni andej nga Gjermania?

Kjo Maqedonia me kujton Fifine tek ai teatri me kukulla kur ishim te vegjel, qenka si flete letre.

Ndonje me shpjegon nga vjen kjo e Shqiperise me emrin e cuditshem Hasna Xhukici? Cdo kombesi do kisha besuar po shqiptare jo.

....

Nuk e di origjinen e saj,por duke u nisur nga mbiemri mendoj mos eshte Vrakacore ,edhe pse ne wiki Fierake rezulton. Gjithsesi jo se ajo na perfaqeson ne por me pelqen nder femrat e tjera dhe pse hundes iu shtuan edhe dhembet. Mah dhembet i kam fiksim.

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 03:57
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Do isha kurioze te shihja partneret e ketyre nazelinjve te forumit(per meshkujt), per femrat do isha kurioze t'i shihja ato vete.

Sy te lezetshem ajo nga Columbia. As kjo shqipja s'mu duk keq.

Amor ........

un ke gustot e mia jam all shqiptar , pra kam qef material , dhe pik te dobet kam femrat e gjata ( mundesisht tek 1.70 ) .
kto me permasa missi , normal qe jan gjo e bukur kur i sheh , por ............. mua me kan zhgenjy .

- p.s. - aooooooooooooo Faje ( dhe gjith moderatoret ) sonte po e shikoj qe jam icik overtap , prandaj po kputa noj kumull , ............. do me falet ahhahhahaha

o Turllllllllllllllllll , po bie bore ne mes te gushtit knej

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 03:59
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

se harrova ........... partneret i kam yje , qe vdeksha per ato .

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 04:01
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Po tani te jesh miss s'te ben automatikisht partnere te mire mo. Sidoqofte ne rastin tend te paska dhene nje arsye per te rrahur gjoksin me konkuisten tende.

Eeee, yje i kane te gjithe. Ti na jep provat, jo fjalet. :p

PS. Une qe jam mbi 1.70m me vure vize eee? Qenke i shkurter per vete.

Modifikuar nga amor alucius datë 12/08/2009 ora 04:11

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 04:03
Glaukus
i heshtur ....

- nji femer e gjate eshte gjithmon MISS , sa per vete ( 1.75 , 92 kg ) .........

..................

po un ca du ke tema misseve ??? ................

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 04:11
amor alucius
Ennology

Eeee, yje i kane te gjithe. Ti na jep provat, jo fjalet. :p

PS. Qenke me i shkurter se une. :p

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 04:12
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

....

Nuk e di origjinen e saj,por duke u nisur nga mbiemri mendoj mos eshte Vrakacore ,edhe pse ne wiki Fierake rezulton. Gjithsesi jo se ajo na perfaqeson ne por me pelqen nder femrat e tjera dhe pse hundes iu shtuan edhe dhembet. Mah dhembet i kam fiksim.

Kati po Vrakacore nga i bie te jete?

Se emrin do e kete bashkim Hasna = Hasan (babai) + Nafije (mamaja)

mbiemrin mahhh ...

ishalla na e zbardh faqen, se po fituam Petri Bozgo rrezik eshte bere gati per te organizuar edicionin e ardhshem tek kantieret e rruges Durres-Kukes :p

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 04:15
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Kati po Vrakacore nga i bie te jete?

Se emrin do e kete bashkim Hasna = Hasan (babai) + Nafije (mamaja)

mbiemrin mahhh ...

ishalla na e zbardh faqen, se po fituam Petri Bozgo eshte bere gati per te organizuar edicionin e ardhshem tek kantieret e rruges Durres-Kukes :p

................

Vraka, rrethine e Shkodres moj  ( 7 km larg).

Ai bashkimi i emrave i papam lol.

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2009 04:17
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:36 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Miss Universi 2009

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar