Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete???? Vlerësimi i Temës: 16 votime, mesatarja 4.19.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Teme intersante !

Si duket se shpejti do te fillojme ti numerojme dashurit persmrapshi, pra ate qe ke ne krah dhe me pas duke zbritur deri tek i pari qe ke pas.
Te dua dhe te dashuroj kane goxha ndryshim mes tyre. Keshtuqe varet se ke perjetojme, e para eshte e perjetuar ndersa e dyta eshte dhe mbetet e paharruar.
Keshtuqe varet se si ju a thone. Njeriu ka nje dashuri !

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 12:10
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

nje dashuri ka njeriu....duket qe skeni dashuruar shum ju
martesa existon por edhe divorci existon ..mendojme gjithmone se kemi nje dashuri por ne te vertete kemi aq sa te duam!!!
dashuria e pare me ka mbetur fixim ...dmth e kam dashur (first)
por kjo nuk do te thote qe existon vetem kjo dashuri pasi dashuria qe po jetoj tani ...eshte akoma edhe me e bukur se ajo e para (dhe e perjetoj me 100%) (second) po ku i dihet jetes ..mund te kete nje tjeter dashuri ....so jam e mendimit qe nuk dashurojme vetem njehere ne jete

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2004 05:52
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Re: ALO

Citim:
Po citoj ato që tha mostra
O Olintter , shiko te gjesh ndonje krah thyer , te shtyesh ca kohe ,degjo mua., se do lodhesh se kerkuari shpirtin binjak dhe do ngelesh pa gje .

E di qe se ke keq ti vella....

Por me e keqja eshte qe se mbush muajin me te!!!!!!!

Mesazh i vjetër 27 Dhjetor 2004 12:41
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
toni_28
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/01/2005
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 39

..........

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Jam plotesisht dakort me parafolesin!

Nuk mund te shprehi nje 17 apo 25 vjec se cila ka qene apo eshte dashuria e vertete e jetes, pasi ka edhe nja 50 vjet te tjera perpara per ta kerkuar dhe per ta gjetur. Mes ee drejte shprehja se eshte nje gracke psikologjike pasi ne ate moshe qe njeriu dashuron per here te pare dashuron me teper nga rastesia dhe kurreshtja sesa nga ndjenja e vertete. Dashuria e vertete duhet vleresuar nga te tera anet pak rendesi ka nese eshte e pesta apo e dymbedhjeta. Rendesi ka qe njeriu me dashurine e vertete te lidhi jeten pasi keshtu do ta shijoje ate me mire. Edhe une si parafolesi sa me teper kalon koha aq me teper ia ndjej lezetin dashurise sepse i kam te qarta idete dhe pretendimet e mija dhe kur kam ndryshuar kam ndryshuar zakonisht ne permiresim. Nuk i mohoj dashurite e kaluara madje u jam mirenjohes qe me kane dhene eksperience edhe me kane drejtuar andej nga ishin pretendime e mija. Fale tyre une tani di te zgjedh me mire se me pare dhe per rrjedhoje d te jem me i lumtur.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2005 16:41
toni_28 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të toni_28 Kliko këtu për të kontaktuar me toni_28 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: toni_28 Shto toni_28 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto toni_28 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
geranium
ku te gjej pune

Regjistruar: 12/01/2005
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 195

jane tre

Ne jete jane tre dashuri : njera eshte dashuri per kenaqesi, e dyta eshte dashuri e embel dhe tjetra eshte dashuria e perjeteshme .
pershendetje!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2005 00:49
geranium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të geranium Kliko këtu për të kontaktuar me geranium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: geranium Shto geranium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto geranium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Nese deshirojme qe te mbesim te sinqertë deri ne fund:

Njeriu dashuron jo vetem njeher , dy apo tri...por me ...

Do rrojmë e do shohim!

paçim!

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2005 09:46
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

Re: jane tre

Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Ne jete jane tre dashuri : njera eshte dashuri per kenaqesi, e dyta eshte dashuri e embel dhe tjetra eshte dashuria e perjeteshme .
pershendetje!

me fal po un kam idene se keto tre dashurite qe permend ti jane te perditshme... sa gjera qe ndodhin ne jete...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2005 14:29
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ARMEDA
Anetar i ri

Regjistruar: 28/08/2004
Vendbanimi: LONDON
Mesazhe: 5

Une mendoj, se vajzat kur dashurojne per here te pare mendojne se e kane shume te veshtire qe ta harrojne ate dashuri, por eshte e kote kjo ndodh sepse per shume kohe ke fantazuar gjithcka me te parin, psh martesen humbjen e virgjerise puthjet etj etj. Kur ndahesh nga i dashuri i pare dhe pastaj ze nje tjeter te dashur direkt mbas atij, fillon pune, shkolle apo ku di une gjera qe te jesh e zene gjithe kohen e lire dhe ti nuk do te mendosh me per te,me pak veshtiresi ne fillim por do te kaloje dhe ti do fillosh te mendosh qe sishte aq shume e veshtire. Kjo do te thote qe mund te dashurosh shume here ne jete.

Une keshtu mendoj nese ju gjeni dicka jo ne rregull per mendimin tuaj une e mirepres shkrime.

Dhe me falni qe e kom bo pak lomsh por mu desh te shkruaj shpejt se po iki ne mesim.

Keto mendime i dhashe nga experienca.....

ju puc

muaahhhh

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2005 19:55
ARMEDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ARMEDA Kliko këtu për të kontaktuar me ARMEDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ARMEDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ARMEDA Shto ARMEDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ARMEDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Sigurisht qe njerezit nuk dashurojne vetem nje here, sepse ne jete prvohen shume emocione te ndryshme dashurie per c'do person qe takojme ne jeten tone.......

Mesazh i vjetër 03 Mars 2005 21:39
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Sigurisht qe njerezit nuk dashurojne vetem nje here, sepse ne jete prvohen shume emocione te ndryshme dashurie per c'do person qe takojme ne jeten tone.......

shum dakort me ty

njerezitmund te dashurojn edhe 1000 here nqs kane jeten e gjate

Mesazh i vjetër 03 Mars 2005 22:59
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar