Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
enya, jo vetem meshkujt kane kto komlpekse, me shume edhe gocat.
nje dite ma rastisi te njoh nje shqiptare kosovare, dhe me thote qe motra e saj po shkon te fejohet ne kosove.
pas 10 mintuash i them hajde dalim te gjithe te pijm nje kafe apo gote vere bashke meqe isha i gezuar te njoh shqiptare. jo thote kjo se motren nuk po e lejon frajeri/dashnori i saj shqiptar/kosovar.
me beri me qesh, motra e saj kishte dashnor shqiptar ktu por po shkonte te martohet me nje te panjohur atje me shkusi.
kjo m'u dukt gallat se po imagjinoja edhe dashnori i saj noshta do beje te njejten gje...
Pikerisht Kurt. Ka plot keshtu lloj djemsh Shqipetare qe per Dashnore te duan, por kur vjen puna per me tej, e duan "Te paprekur" femren e tyre, mundesisht ndonje me shkese. Pra, s`eshte faji i vajzes kosovare, ajo has no choice Kurt! Ajo eshte nje viktim e dashurise se saj, dhe frajeri shqiptar e trajton vec si dashnore, por per grua do marre tjeter femer, ate femren "ideale me kok ne thes". Pastaj prindertit e shkrete duan qe vajza e tyre te mos bredhe posht e perpjete, por te fejohet, martohet sic eshte zakoni shqiptar ( qe per dreq ska ngel em zakon, vetem siperfaqesisht!) Ndaj ajo vajze qe po thua ti eshte thjeshte Viktime e Lojes se nje mshkulli po Shqipetar. Ama sinqerisht po ta them dicka me gjithe shpirt ( ua kam then dhe shqiptarve te tjere meshkuj)sikur une te isha Djale, ma mire do martoja Kurven ma te madhe Shqiptare sesa Zonjushen ma te madhe Amerikane, Russe apo Columbiane, etc...! Kete mendim kam une!