Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69
|
Citim: Po citoj ato që tha Lela_Dr
Perse u rregjistrova tek ky forum???
Thjesht po kerkoja ne net, disa shoqata qe jane te shfaqura ne faqen e Fajtori.com.
Dhe si te gjithe, ne fillim hyja pak ne chat, edhe pse sme ka terhequr asnjehere, por ate pak kohe qe perdorja internetin e frekuentoja 15 min. Me pas hyj ne forum, dhe lexoja tema te ndryshme. Ne fillim nuk isha e rregjistruar thjesht lexoja, sidomos ditaret ne italisht e Durrsake Topolake (here pas here j'u kujton dhe ajo, se ma thote shpesh). Dhe nje dite te bukur qershori, isha ne periudhe provimesh, dhe doja nje vend ku te strukesha e te mos mendoja per jeten, por te fantazoja, dhe forumi me ndihmonte shume.
Per te mos folur pastaj per simpatite qe u krijonin dita dites. Mbaj mend shoqerine me Admiralin, nje nga miqte e pare qe kam krijuar, si perfundim dolem dhe te njohur me familje se jetonim 200 m larg njeri -tjetrit (sa e vogel eshte bota). Me pas te madhin Kontinentin me humorin dhe pellazgjishten e tij, na linte ne forum deri ne oret e vona te nates. Myzeqari, ehhhhhh gallate fare, me vjen te qesh vetem sa i mendoj ato çaste.
Plloshtani nje person i jashtezakonshem, dhe akoma kam kontakte me te, dhe i uroj nje karriere te shkelqyer. (Me ka dhuruar dy libra te tij qe ka publikuar). Sa here shkoj ne shqiperi mundohem ta takoj.
Po Bledi d me Shenjtorin, o zot o zot. mbanim barkun me dore.
Me ka marre malli per Gazeten Horizont qe bente Ns-6. Lot na dilnin nga te qeshurat.
Kam pasur dhe kam shume respekt per Klodel, me pelqente ditari i saj dhe menyra se si i thurte aq bukur ato letra. Pavaresisht se kemi pasur zenka te vogla, por gjithmone e kam adhuruar si femer.
Edhe me agaten kam kaluar nje periudhe shume te bukur, benim gallata e qyfyre, por disa sjellje te saj me bene te nderroja mendje.
Per te tjeret qe jane akoma pjese e forumit nuk po i permend, por po i pershendes, sepse jane akoma pjese e perditshme e forumit.
Glak, turll, Eric, Illirusa, Glak, Kati, Eria, Faja, Tulipani, etj.........
Flm qe ju permbajtet temes Lela.
"Me ka marre malli per Gazeten Horizont qe bente Ns-6. Lot na dilnin nga te qeshurat." mmmmmmmm aahahahhahaha
Citim: Po citoj ato që tha Lela_Dr
Edhe me agaten kam kaluar nje periudhe shume te bukur, benim gallata e qyfyre, por disa sjellje te saj me bene te nderroja mendje. [/B]
Shpesh kan qene keqkuptime ne lidhje me moderimi, asgje personale... Nuk me dhe mundesine te shpjegoja keqkuptimin e fundit, por shpresoj ta bej ne realitet...