Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Ajo e dyta genjeshter.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
tired llimbje gjume
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ajo e dyta genjeshter. it crossed my mind .... llimbia eshte rren dylan ..
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ajo e dyta genjeshter.
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer it crossed my mind .... MA mori mendja qe mund te ishte nje deshire e fshehte
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer it crossed my mind ....
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer it crossed my mind .... llimbia eshte rren dylan .. hhaha e para ishte smoker po ska gajle
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer it crossed my mind .... llimbia eshte rren dylan ..
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha dylan tired llimbje gjume E para. Po nuk e di e si vertete apo rren
Citim:Po citoj ato që tha dylan tired llimbje gjume
Citim:Po citoj ato që tha Piktor E para. Po nuk e di e si vertete apo rren hahahha crendsi ka sot nuk renditen me ashtu
Citim:Po citoj ato që tha Piktor E para. Po nuk e di e si vertete apo rren
1- Nuk kam tel personal, 2-Jam Fan i cmendur i Iphone 3- Ka 3 muaj qe nuk kam bere nje dite pushim! Dy te verteta nje te genjeshter
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Bobo, 3 muj pa bo pushim ky.
__________________ Ne vendin tim, ne vendin tend, e shpojne lakren, i hedhin mend...
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
engjell djall asnjona
__________________ .