Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Hmmmm

Do me tregoni per shenjen e Peshqeve???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Dhjetor 2004 15:06
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rrushi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/04/2003
Vendbanimi: broken glass
Mesazhe: 162

Djelli tek peshqit:

Ju jeni shenja me komplekse. Ju shikoni pjese te ndryshme te vetes te reflektuara tek shenjat e tjera ndaj karakteri juaj mbizoterohet nga kompasioni dhe te kuptuarit e vetes dhe te tjereve. Kjo ka lidhje me punen e pare qe duhet te beni: te dalloni midis vetes dhe te tjereve. Edhe per ju thelbi eshte emocioni, ju jeni fluide dhe krijues. Nderkohe qe komunikoni me te tjeret ne menyre superfaqesore, thelle thelle lundroni ne ujra qe i njihni evtem ju dhe Zoti. Detyra juaj ne horoskop eshte tu mesoni shenjave te tjera fuqine e besimit. Jeni shume romantike ne marredhenie dhe shume i/e afte ti adaptoheni stilit te jeteses se tjetrit. Empatia eshte tek ju shume e fuqishme por kjo ndonjehere ju le vulnerabel, te prekshem ndaj abuzimit. Keqardhja per veten tenton te jete dobesia juaj. Shqetesimi, renja e humorit, humbja e vetidentitetit jane shenja qe duhet te rizbuloni thelbin e vetvetes. Nje shok si ju eshte me te vertet bekim per kedo.

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 04:10
rrushi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rrushi Kliko këtu për të kontaktuar me rrushi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rrushi Shto rrushi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rrushi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MaCkA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/12/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 45

Smile

Cfare dini per Peshoren ???

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 13:59
MaCkA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MaCkA Kliko këtu për të kontaktuar me MaCkA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MaCkA Shto MaCkA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MaCkA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Une jam AKREPI, te pakten ne kjo shenje hyj sic me kane thene ata te shtepise se sa per vete se mbaj mend kam qene i vocke kur kam lindur.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 19:25
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eng_girl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: absolutely, relatively here
Mesazhe: 381

edhe une akrepi jam

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 19:32
eng_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eng_girl Kliko këtu për të kontaktuar me eng_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: eng_girl Shto eng_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eng_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
juventini
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/08/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 103

Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
edhe une akrepi jam

Po nuk di shume gjera mbi kete shenje se ketu keta TV cthote njeri ne mengjez as i afrohet fare asaj qe thote ai tjetri.

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 19:49
juventini nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të juventini Kliko këtu për të kontaktuar me juventini (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: juventini Shto juventini në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto juventini në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eng_girl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: absolutely, relatively here
Mesazhe: 381

te them te drejten une e degjoj horoskopin vetem kur jam ne shqiperi, se aty sa here ndryshon kanalet degjon horoskope, shume here te ndryshme...dhe kam ca kohe qe nuk e kam degjuar, pastaj edhe nuk i besoj shume e besoj se kjo eshte aryeja kryesore qe me ben indiferente,...gjithesesi ato karakteristikat tipike te shenjes i kam edhe une...

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 19:52
eng_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eng_girl Kliko këtu për të kontaktuar me eng_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: eng_girl Shto eng_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eng_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
te them te drejten une e degjoj horoskopin vetem kur jam ne shqiperi, se aty sa here ndryshon kanalet degjon horoskope, shume here te ndryshme...dhe kam ca kohe qe nuk e kam degjuar, pastaj edhe nuk i besoj shume e besoj se kjo eshte aryeja kryesore qe me ben indiferente,...gjithesesi ato karakteristikat tipike te shenjes i kam edhe une...

Ne fillim thua qe nuk i beson horoskopit pastaj qe ke ato karakteristika tipike te shenjes? Uauuu. Goxha interesane.

Une per vete jam shenja e cakallit dhe nuk i ngjaj fare cakejve te tjere te kesaj shenje.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 17:44
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Kam shenjen e CANCER-it...

E lindur me 04 july 1986.
Shenja e oroskopit:CANCER(GAFORRJA)...
Karekteristikat e mia:-Familjare, e dashur,e sinqerte,etj etjjjjjjj

Dhe nje gjeitelindjen time ma feston e gjithe USA!
God bless my mom, qe me lindi ate dite!!!!

ju perqafon Helga_Shkodrane.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2005 20:35
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NYCgirl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 05/01/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

scorpio........... me te gjitha pasionet, ekstremet e asaj shenje.

Mesazh i vjetër 18 Janar 2005 04:04
NYCgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NYCgirl Kliko këtu për të kontaktuar me NYCgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: NYCgirl Shto NYCgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NYCgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'fare shenje horoskopi keni dhe cilat jane karakteristikat tuaja?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar