Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > he
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Re: PER KRYEENGJELLIN*

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte me Perëndinë dhe Fjala ishte Perëndi. E njëjta ishte në fillim me Perëndinë.Të gjitha u bënë nëpërmjet Tij dhe pa Të nuk u bë asnjë gjë, që është bërë." (Gjon 1:1-3).

E tani ç'do te thote kjo i nderuari dhe shume i respektuari TRESH...po u bene dhe tani une nuk kam asnje ndjenje kundershtimi per ato qe jane bere X Y, pse jo edhe Z....E rendesishmja eshte qe ti deshiron te dalesh diku ku edhe vete nuk je i sigurt apo jo tresh. Provoje nje metodologji tjeter, ndoshta ke suksese me te mira ok.. He pra sa mire...

Te pershendes
Come as you are--------Nirvana

Modifikuar nga volter datë 17/06/2004 ora 20:25

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 22:31
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Ja pra Plloshtani, ashtu sic nuk e kupton ti Treshin ashtu nuk te kuptojm edhe ne ty. O te keqen hirushja po cfare moshe ke?
Ne fakt Indriti me duket se sa here shikoj e lexoj shkrimet e plloshtanit, nuk e di por brenda ne trupin tim, sec me luan dicka. Me duket se jane ndjenja te thella keto asnjehere ne jeten time nuk e kam perjetuar.

Modifikuar nga hirushja datë 17/06/2004 ora 02:35

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2004 23:40
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

NJOFTIM!!!

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bujar_8.jpg
Ky file është shkarkuar 85 herë.

Te dashur miq, pas nje investigimi te gjate neper internet arrita te gjej nje nga themeluesit e shoqates ALGA (Albanian Lasbian Gay Association), Ardit Gjebrea. Por ajo qe me terhoqi me teper ishte personi qe kishte ne krahe!!

A e gjeni dot kush eshte ky ne krahe te Arditit??? (person VIP ne forum)?? Shikoni foton, dhe shpresoj ta gjeni se cili eshte...........

P.S: Pershendes Jarin(plloshtanin)..........

Modifikuar nga Shenjtori datë 17/06/2004 ora 01:06

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 00:35
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Aiiii,Shenjtoro,ku e ke gjet kete foto mer..
Une mund te them nje mendimin tim per kete ketej (jo per Dit Gayn),po nuk besoj se e njef njeri ne forum..

Perpara 3-4 muajsh vdiq gjyshi i nje shokut tim,ndjese paste.Dreken e beri ne nje lokal te Brraka,"La Perla" ne mos gaboj..Ky personi ketu me ngjan tamam me kamarjerin e atij lokali..E vecante e lokalit eshte se ben vetem dreka vdekjesh..
S'besoj se e njef njeri ketu,po une e dhash mendimin tim..

P.S..Ti thua qe eshte VIP ne forum....Booo,as nuk e kam idene fare..:p

Modifikuar nga Bledumi datë 17/06/2004 ora 01:15

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 00:49
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re bujar_3.jpg
Ky file është shkarkuar 65 herë.

Ketu nje foto tjeter e personazhit misterioz (DHIP) me nje nga prezantuesit me te mire ne shqiperi A. Krasta

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 01:10
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

Thumbs down

O Plloshtani te paskan nxjerrur edhe fotot lal kendej nga forumi.... Shenjtori po ku te lindi kjo ide o vella i nderuar...apo kishe shprehur deshire te caktoje akoma me shume vleren e tij...

"Can't stop"----Redo Hot Chilli Peppers

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 02:06
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

O ti Shenjto, cfare deshe te zbuloje me fotot mer byrazer i mbare...Po ato nuk e kane vleren te rrijne aty, sepse mund te perlyhen perlat e forumit...Hajt te lumshin krahet qe m'i ke lal, ej e ke degjeneruar temen lal fare, ketu eshte tema HE, nuk eshte fotot e Plloshtanit...dakort plako...mire, de mire, kete here do t'ua falim per mundin qe keni dhene, dhe per cinizmin e madh qe keni ndaj jetes suaj...
P.s Bledumi perse e ngacmon veten aq shume lal, po kush te ka thene se ka ketu Vip, qetesohu lal, po vec teje kush mund te jete Vip , eshte nje me emrin Bledumi, dhe te ...mos qaj plako dhe mos e nxirr hidherimin me xhaxhin, se keshtu nuk eshte mire, mbaje veten edhe per disa minuta te tera...hajt se te mire jeni ju, dhe koha do t'ju beje patriot dhe njesh fare...

Te pershendes me Bojken Lako --- Merre lehte

Modifikuar nga volter datë 17/06/2004 ora 02:30

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 02:15
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

Thumbs down

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re redon plloshtan.jpg
Ky file është shkarkuar 58 herë.

Meqe ti zotrote Shenjtori ke bashkangjitur disa foto te tij, atehere edhe une ngjes ne leter nje foto te Plloshtanit me kantautoret
Ja Plloshtani

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 02:24
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Mos vdiqa fare une tani...rashe ne dashuri me thelle. PO ti qenke plloshtani? Po ti Shenjo nga i gjeti keto foto kaq te bukura?

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 02:33
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Jo moj hirushe nuk jam une, po eshte nje engjell qe s'ka emer ne kete toke...mos e beni edhe aq te madhe, se me keni nxjerrur te zezat e te kuqet ne tablote e forumit, po hajt se jam durimtar, dhe ua fal...

"Sabra Caddabra"---Metallica

P.s Shenjtorin dhe Dionis

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2004 02:36
Ora tani: 21:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > he

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar