Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613
|
E fundit
Kur pashe temen e hapur per Skenderbeun, isha me nje shokun tim ne kompiuter, gati duke ikur diku. I thashe shiko se cdo behet. per rastesi nje jave para duke kerkuar ne internet per Skenderbeun se cfare materiali kishte, ne nje site italian (nuk ia vura veshin i kujt ishte), shkruhej nder te tjera qe i ati i Skenderbeut ishte me origjine diku nga serbia, porse ishte ishte i zoti i nje principate shqiptare ne shqiperine e mesme. Cdo gje tjeter qe thuhej per skenderbeun ishte ne te njejten vije me ato qe gjeta dhe ne site te tjera po qe nuk e permendnin ate detaj. Nuk i kushtova rendesi fare, por mu kujtua ne momentin kur lexova temen. Shkrova fjaline dhe e lash me aq per te pare reagimin(pasi nuk mund ta zgjasja, me mbrapa u shpjegova pse)
Tek reagimi prisja qe dikush te me kundershtonte dhe te me sqaronte qe e ke gabim or ti shok se eshte keshtu e keshtu e keshtu, e shkruar ketu apo aty apo thjesht jo mor lal se je keqinformuar. Ajo qe gjej (nuk e di dhe mua pse me rren mendja akoma) ishin sharje e etiketime nga kompetentet. Dhe duke perdorur shprehje te tilla qe .... nuk e di po me kujtojne ato parullat e ca politikaneve tane, (serbomadh, kriptokomunist, pseudodemokrat) ?! What the hell is that man? A nuk beni dot nje diskutim normal? Une mendoj keshtu, ti mendon ashtu, une nuk puqem me ty ne kete pike per kete arsye, une besoj te kunderten and that's it. Une prej do vitesh jetoj jashte, kur erdha ne fillim isha dhe une si gjithe ballkanasit (nuk jane vetem shqiptaret) gjaknxehte, i paduruar, kompetent etj. Por pashe qe dynjaja ketu funksionon ndryshe, muhabeti behet ndryshe, dhe u perpoqa ti pershtatem vendit. U bera me tolerant. Degjoj me shume dhe kundershtoj me takt. Perdite mesoj nga nje gje te re.
Ne gjithe shkrimet e mia ne kete forum nuk besoj se kam ofenduar apo etiketuar njeri, prandaj do te kisha deshire qe edhe te tjeret te vepronin ne te njejten menyre me mua. Nuk te pelqeu mendimi im, bojkotoje, injoroje. Nuk ka nevoje per emra.
OK than, good luck to everybody
|