Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Homoseksualiteti. Vlerësimi i Temës: 9 votime, mesatarja 2.89.
Gjithsej 37 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Regjistruar: 02/04/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 175

cancer

personalish as nuk dua tia di ne rast se di ben akoma me keq se te dalesh ne mes te bulevardit lakuriq. Por po te vesh re une te thashe per ate shokun tim per sa kohe qe "e mban ne pantallona". Pra ne rast se ti do te beje nje gje te tille une personalisht nuk do kisha asnje problem me ty por thjesht nuk do te flisja per faktin qe nuk "e kishe ne pantallona".

Ne kete rast krahasimi me i mire do ishte ky;

ne mes te veres nje njeri vishet me pallto dhe ndoshta shume njerez do thone ceshte ky idiot. Por mendo kete. Po sikur te gjithe te vishen me pallto ne mes te veres dhe nje njeri me meng te shkurtra kush eshte idiot ne kete mes; shumica apo pakica.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 20:49
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Dmth po te jene te gjithe homo dhe vetem une te jem normal atehere une qenkam idiot. hajde mendje hajde me ke po flas dhe une

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 23:00
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tonia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/05/2003
Vendbanimi: Shqipëri
Mesazhe: 190

Po pak a shume i ke rene pikes Cancer

Beh s'po merret vesh se kush po flet me ke, po cfare ka dashur te thote Kobe eshte se ajo qe ben apo perfaqeson shumica nuk eshte domosdoshmerisht rruga me e drejte apo "normale". Gjithshka eshte relative

ciao gjithe te mirat

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 23:28
Tonia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tonia Kliko këtu për të kontaktuar me Tonia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tonia Shto Tonia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tonia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

tonia, kobe dhe te gjithe forumistat

homoseksualizmi eshte fenomen jonatyror qe shfaqet te individet qe ose sdine ta jetojne jeten ashtu sic duhet dhe perpiqen te gjejne qejfin dhe kenaqesine e saj te ky fenomen ose jane gjenetikisht te semure gje qe i ben te terhiqen nga individe te te njejtit seks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si i tille ky fenomen eshte i demshem ngado qe ta shohesh, pike mbaroi. Dhe mos me thoni se te jesh homoseksual eshte normale sepse normal jam vetem une dhe ti qe na terheq seksi i kundert.

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2003 23:45
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

cancer

ah ti se kape fare o vella car desha me te thone une po varja.

Une nuk thashe qe jam pro homosksualizmit por sic ta tha edhe Tonia ajo qe ti quan normale nuk eshte e thene te jete normale. Ose me mire ajo qe shumica quan normale nuk eshte e thene te jete "normalja".

Me beso mua edhe une shikoj dy meshkuj qe puthen me hapen zorret por kjo nuk do te thote qe ato nuk jane njerez qe nuk meritojne vend ne kete bote. Une te thashe biles qe kam edhe nje shok qe eshte Gay por midis nesh ai eshte thjeshte nje shok. Pak rendesi ka qe ti i ke syte e myllur dhe nuk do tia dish se cfare njeriu eshte thjesht per faktin qe ai eshte gay.

Ti se more vesh hic se cfare desha te thosha une lidhur me ate shprehjen po edhe nje here varja se ti me duket se nuk po dikutonke por dashke te na mbushesh mendjen neve se eshte jo "normale".

Normalja eshte relative.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 01:32
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trimi
Anetar i ri

Regjistruar: 17/06/2003
Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 7

Teme prekese sidomos per nje shoqeri si Shqiperia

Dua ti them Fajtorit, se keto diskutime kane dimensione te ndryshme, dhe ne pergjithesime je perfishire edhe ti me fjalet e tu.
Per sa i perket lejimit apo jo, pavaresisht nga historia e ketij fenomeni, eshte fare e thjeshte. Eshte kunder natyres qe ka krijuar krijuesi. Fetar apo jo, nuk ka rendesi. Fiziologjia e trupit njerezor e tregon qarte se nuk eshte dicka e natyrshme. Eshte nje "perversity" qe do te thote - shthurje e races nejrezore. Per ata qe dine Anglisht, "God created Adam and Eve, not Adam and Steve".

Sa per Shqiperine, nuk e shpie homoseksualizmi ne BE, as ne Amerike, e as ne banjo, por vetem ne dhunim te vlerave shoqerore dhe familjare, qe deri tani Shqipetaret i kane pasur per krenari.

Me te vertete me vjen keq per nje fenomen te tille, pavaresisht se i respektoj si njerez, nuk bashkohem kurre me ato ide, apo nuk miratoj ate qe bejne.

Mirupafshim

Mirupafshim

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 21:26
trimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trimi Kërko mesazhe të tjera nga: trimi Shto trimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Citim:
Po citoj ato që tha trimi
Per ata qe dine Anglisht, "God created Adam and Eve, not Adam and Steve".

Po te besosh tek zoti sigurish po kjo pastaj eshte komplet teme tjeter. Mos ta cojme kete muhabet tek feja apo zoti dhe kush na krijoi. Se kush na krijoi ate nuk e di as ti as une dhe nuk e dime se cfare piksynimesh kishte ai lidhur me jeten sepse truri i jneriu aq arrin. Le te rrime drejte e te flasim drejte. Se cfare lloj sex zgjedh nje njeri ne jete kjo nuk ka asnje rendesi. Homot shkojne meshkuj me emshkuj.

E di car prit nje here. Une jam mashkull dhe kur shikoj dy meshkuj qe puthen ashtu si dhe te gjithe meshkujt qe jane straight na shpifet. Pa tiu bej nje petje te gjithe juve meshkujve une qe po na cani derrasat kot tani me homoseksualitetin.

Po te shifnit 2 femra duke u puthur cfare do thonit? Cfare mendimi keni per Lesbigismin? Apo ajo eshte Ok se jemi meshkuj dhe eshte Ok te shikojme 2 lesbige kurse 2 meshkuj jo sepse te shpifet.

pergjigjuni kesaj.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2003 22:31
trimi
Anetar i ri

Regjistruar: 17/06/2003
Vendbanimi: Shkoder
Mesazhe: 7

O grupi!

Ty a nuk te duket njesoj?

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2003 14:24
trimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trimi Kërko mesazhe të tjera nga: trimi Shto trimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Geri1
Anetar i ri

Regjistruar: 18/06/2003
Vendbanimi: Denmark
Mesazhe: 2

Smile

Nuk mendoj se duhet te gjykojme te tjeret.

Mendimi im eshte qe po gabojme pak si shume,duke gjykuar te tjeret,nuk na jep dikush te drejten per kete.
Por me shume me vjen cudi me kete vajzen qe ka hapur kete teme,jeton ne Amerike dhe na shet mend nga andej,te thuash sikur je ne qender te vemendjes,te te vije pak turp,ne te vjen veshtire nga homoseksualet,atehere mos i shiko zemer,dhe leri llafet qe nga larg se asnje nuk ti pin.
Vertet Shqiperia nuk ka arritur ende kete nivel qe te miratohet edhe ky ligj per homoseksualet,jam kundra kesaj gjeje,kemi shume per te mesuar,dhe shume per te bere.
Shume njerez jane jashte dhe kjo eshte e padrejte,por edhe te drejtat e njeriut jane te domosdoshme,prandaje nese duma te jemi nje shtet me te drejta te perbashketa,duhet te tolerojme njeri tjetrin fundja njerez jane edhe ata qe jane ndryshe nga ne.
'Mos te behemi si amerika qe nga nje ane thote ne mbrojme te drejtat e njeriut kur ajo vet nuk i ka,(per deri sa ka denim me vdekje).Nuk e di por edhe femrat qe jane lesbike nuk me besdisin dhe meshkujt aspak nuk eshte puna ime,gjithkush ben si ka deshire vet.
Nese jemi te lire dhe kemi te drejten e fjales se lire por jo ofenduese.
Te cohet enver hoxha thoni,Harruat se ckane vuajtur prinderit tane,nga komunizmi diktatorial enverist me ideale ruse.
Paskan te drejte pra keta evropiane qe na urrejne sepse ne jemi akoma mbrapa kohes se tashme,jemi akoma me Enver Hoxhen.
Edhe njehere ai qe ka parashtruar kete teme,te kete kujdes kur te vjelli sepse nuk i dihet behet pis vete,mbase eshte e bere dhe nuk tregon.
Pershendetje nga DAnimarka.

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2003 17:17
Geri1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Geri1 Kliko këtu për të kontaktuar me Geri1 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Geri1't! Kërko mesazhe të tjera nga: Geri1 Shto Geri1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Geri1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

trimi.....Mos iu pergjigj pyetjes me pyetje. ok grupi.

Geri...ta them me bindje te plote qe 90%(mos te them te gjithe edhe ti bashke) e meshkujve ne bote nuk e kane problem te shofin dy femra qe puthen para syve te tyre por kur shikojne dy meshkuj bejne ate fytyren sikur hengren ndonje gje te tharte. Amon o Geri leji keto muhabete se ne rast se nuk je Gay vete cdo mashkull po te shikoje dy Homo para tyre duke u puthur do ta bej ate fytyre. Dhe nuk po them se ka ndonje gje te keqe eshte thjesht natyra e njeriut. Ne gjithe boten njelloj jane meshkujt. Mua nuk me pelqejne kur njerezit i perulin keto persona thjesht per faktin se jane Gay. Amon o burr i dheut se sex eshte se nuk do vdsin njeri me sex.

peace

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2003 19:04
Ora tani: 10:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 37 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Homoseksualiteti.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar