Geri1
Anetar i ri

Regjistruar: 18/06/2003
Vendbanimi: Denmark
Mesazhe: 2
|
Nuk mendoj se duhet te gjykojme te tjeret.
Mendimi im eshte qe po gabojme pak si shume,duke gjykuar te tjeret,nuk na jep dikush te drejten per kete.
Por me shume me vjen cudi me kete vajzen qe ka hapur kete teme,jeton ne Amerike dhe na shet mend nga andej,te thuash sikur je ne qender te vemendjes,te te vije pak turp,ne te vjen veshtire nga homoseksualet,atehere mos i shiko zemer,dhe leri llafet qe nga larg se asnje nuk ti pin.
Vertet Shqiperia nuk ka arritur ende kete nivel qe te miratohet edhe ky ligj per homoseksualet,jam kundra kesaj gjeje,kemi shume per te mesuar,dhe shume per te bere.
Shume njerez jane jashte dhe kjo eshte e padrejte,por edhe te drejtat e njeriut jane te domosdoshme,prandaje nese duma te jemi nje shtet me te drejta te perbashketa,duhet te tolerojme njeri tjetrin fundja njerez jane edhe ata qe jane ndryshe nga ne.
'Mos te behemi si amerika qe nga nje ane thote ne mbrojme te drejtat e njeriut kur ajo vet nuk i ka,(per deri sa ka denim me vdekje).Nuk e di por edhe femrat qe jane lesbike nuk me besdisin dhe meshkujt aspak nuk eshte puna ime,gjithkush ben si ka deshire vet.
Nese jemi te lire dhe kemi te drejten e fjales se lire por jo ofenduese.
Te cohet enver hoxha thoni,Harruat se ckane vuajtur prinderit tane,nga komunizmi diktatorial enverist me ideale ruse.
Paskan te drejte pra keta evropiane qe na urrejne sepse ne jemi akoma mbrapa kohes se tashme,jemi akoma me Enver Hoxhen.
Edhe njehere ai qe ka parashtruar kete teme,te kete kujdes kur te vjelli sepse nuk i dihet behet pis vete,mbase eshte e bere dhe nuk tregon.
Pershendetje nga DAnimarka.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|