Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni xhelozè ne dashuri?
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
skalabrino
Stekaxhi

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: o hu sa larg
Mesazhe: 257

kush eshte ai qe nuk eshte xheloz ne dashuri aman ckuptim do kishte dashuria pa xhelozi

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2006 02:43
skalabrino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të skalabrino Kliko këtu për të kontaktuar me skalabrino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: skalabrino Shto skalabrino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto skalabrino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Ku ka dashuri ka xhelozi, ku ka xhelozi ka keqkuptime. Ku ka keqkuptime ka sherr. Ku ka sherr ka ndarje. Me pak fjale, pune m.... e ngatrruar, me falni...

sa sterhollime i ben dhe ti lord.. Ti e ndjell te keqen pa qene afer.

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2006 02:51
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Regjistruar: 19/04/2006
Vendbanimi: *Ne boten e endrave*
Mesazhe: 102

Jam shume xheloze "i shkreti ai qe te me marr"...:p :p

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2006 23:41
Topolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Topolina Kliko këtu për të kontaktuar me Topolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Topolina Shto Topolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Topolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha Topolina
Jam shume xheloze "i shkreti ai qe te me marr"...:p :p

te shkretet ata thuaj:p
une per vete sjam xheloz sepse skam kujtese te forte per te mbajtur mend per ke te behem xheloz

Mesazh i vjetër 10 Qershor 2006 12:01
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Xheloze

Po tani te them te drejten nuk mendoj se jam njeri xheloz.........deri diku te tere jemi xheloz, por dua te them qe nuk mendoj se i kaloj kufinjte.....edhe nese behem xheloze ne ndonje cast mundohem te mos influencoj ne marrdhenien time me partnerin ......(gjithmon nese nuk eshte faji tij se nese shikoj partnerin tim te flirtoje hapur me nje tjeter , te gjej brime ku te futet se ha buk me gjalp kikiriku dhe kocifoz pastaj ) naaa mos mu trembni se shaka po bej
Te them te drejten jeta me ka mesuar te mos behem me xheloze e perse duhet te stresohem une .......ato qe na duan do te rrine me ne dhe ata qe nuk na duan eshte me mire te vuajme per ta sesa te genjejme veten se kemi nje lidhje ideale......

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 09:40
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

nuk jam xheloze aspak ngaqe jam me e mire se ai. dhe ai e di qe une jam me e mire prandaj ai eshte xheloz e jo une.

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2006 09:47
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Xheloze?Mesa kam vene re sa me e semure eshte lidhja,sa me shume mungese besimi ka,sa me shume genjeshtra,sa me shume gjera qe te heqin besimin ne lidhjen qe ke...aq me teper xhelozi.

Nese jam xheloze?Hic!Ka qene perhere korrekt dhe ne aq shume kohe qe kemi bashke s'ka patur qofte dhe nje rast qe ky mund te kete bere hapa te gabuar.Persa ju perket femrave te tjera qe i qendrojne perreth?Ehuha,c'me intereson mua qe i sillen e peshtillen kur jam e sigurte per kete timin? Biles me behet qejfi,do thote qe kam ditur te zgjedh  biles shpesh bejme shaka me  ndodhira te tilla.Nese eshte dicka qe s'mund te duroj jane femrat qe mundohen te largojne partneret nga kontaktet me femrat e tjera nga xhelozia,duke mos kuptuar qe po ia dha truri e gjen formen per t'u afruar me dike...keshtu qe LIRI is the best solution.Ndodh te shihemi ne restaurant ai i shoqeruar,une e shoqeruar me njerez te tjere; 5min me njeri-tjetrin pastaj cdonjeri vazhdon punen e tije/saje.Per mua s'ka sodisfaksion me te madh sesa ta shoh te shoqeruar(qofte dhe per gjera pune)dhe te di me siguri qe ai mendjen e ka tek une.

Ne nje lidhje te shendoshe besoj qe njeriu zgjedh CDO DITE per partnerin qe ka duke bere zgjedhjet e duhura.

Modifikuar nga amor alucius datë 23/08/2006 ora 11:47

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2006 11:39
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

xheloz shpesh here po atje ku ka dashuri ka dhe xhelozi sic eshte permendur edhe me larte

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2006 23:35
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

aspak se e di qe ai ma te mire se une as qe ka shanset me e gjet...........

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 02:55
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

e keshtu kot gabimisht me e gjete??

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2006 02:57
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:02 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni xhelozè ne dashuri?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar