amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Xheloze?Mesa kam vene re sa me e semure eshte lidhja,sa me shume mungese besimi ka,sa me shume genjeshtra,sa me shume gjera qe te heqin besimin ne lidhjen qe ke...aq me teper xhelozi.
Nese jam xheloze?Hic!Ka qene perhere korrekt dhe ne aq shume kohe qe kemi bashke s'ka patur qofte dhe nje rast qe ky mund te kete bere hapa te gabuar.Persa ju perket femrave te tjera qe i qendrojne perreth?Ehuha,c'me intereson mua qe i sillen e peshtillen kur jam e sigurte per kete timin? Biles me behet qejfi,do thote qe kam ditur te zgjedh biles shpesh bejme shaka me ndodhira te tilla.Nese eshte dicka qe s'mund te duroj jane femrat qe mundohen te largojne partneret nga kontaktet me femrat e tjera nga xhelozia,duke mos kuptuar qe po ia dha truri e gjen formen per t'u afruar me dike...keshtu qe LIRI is the best solution.Ndodh te shihemi ne restaurant ai i shoqeruar,une e shoqeruar me njerez te tjere; 5min me njeri-tjetrin pastaj cdonjeri vazhdon punen e tije/saje.Per mua s'ka sodisfaksion me te madh sesa ta shoh te shoqeruar(qofte dhe per gjera pune)dhe te di me siguri qe ai mendjen e ka tek une.
Ne nje lidhje te shendoshe besoj qe njeriu zgjedh CDO DITE per partnerin qe ka duke bere zgjedhjet e duhura.
Modifikuar nga amor alucius datë 23/08/2006 ora 11:47
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|