Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Mos qante ky nipi im se do lepirse pffff kto fmite e sotem
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha cecilia plakush dreqi ... shalkat e hey te mungojne ty te te dalin jargat si kalama ....
Citim:Po citoj ato që tha cecilia plakush dreqi ... shalkat e hey te mungojne ty te te dalin jargat si kalama
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Mos qante ky nipi im se do lepirse pffff kto fmite e sotem edhe une qaj per lepirse
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Mos qante ky nipi im se do lepirse pffff kto fmite e sotem
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 avash se u gajase
Citim:Po citoj ato që tha bruni22
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Niqua edhe une qaj per lepirse acarus ne kulm o lepirese o ska
Citim:Po citoj ato që tha Niqua edhe une qaj per lepirse
Citim:Po citoj ato që tha Ashley acarus ne kulm o lepirese o ska hahahaha po jepja moj
Citim:Po citoj ato që tha Ashley acarus ne kulm o lepirese o ska
Citim:Po citoj ato që tha Niqua hahahaha po jepja moj ora 22:25 ska dyqane hap se i do dhe chupa chups ose plas dhe me shije portokall
Citim:Po citoj ato që tha Niqua hahahaha po jepja moj
Citim:Po citoj ato që tha Ashley ora 22:25 ska dyqane hap se i do dhe chupa chups ose plas dhe me shije portokall aha e mire blej neser dhe mbaja rrezerve
Citim:Po citoj ato që tha Ashley ora 22:25 ska dyqane hap se i do dhe chupa chups ose plas dhe me shije portokall
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil avash se u gajase Muahh x Cecin se me shkriu 2 vetem ka FH mistrecja+mistrecja=?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil avash se u gajase
Citim:Po citoj ato që tha Niqua aha e mire blej neser dhe mbaja rrezerve ate e di un po me acaroi do e zhdep ndrru ku me erdhi sonte mysafir.
Citim:Po citoj ato që tha Niqua aha e mire blej neser dhe mbaja rrezerve