Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Qytete dhe Shtete > Anglia, vendi ku jetoj...
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
vranakonti
x.factor judge

Regjistruar: 23/08/2005
Vendbanimi: manchester.England
Mesazhe: 55

Unhappy

nuk e di

une jetoj ne manchester dua te iki
ne kanada por nuk e di si eshte
sistemi atje me mire apo me keq
se ketu ne angli ka ndonje qe i ka provuar
te dyja shtetet dhe ku eshte me mire

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2005 23:44
vranakonti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vranakonti Kliko këtu për të kontaktuar me vranakonti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të vranakonti't! Kërko mesazhe të tjera nga: vranakonti Shto vranakonti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vranakonti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
prrenjsaku
freelance/gynecologist

Regjistruar: 03/02/2004
Vendbanimi: toronto/canada
Mesazhe: 113

Cool

une kam

vranakonti une kam qene ne angli
tani jam ne toronto kanada
ketu eshte me kollaj per te marre
letrat , por me mire behet jeta ne angli

Mesazh i vjetër 07 Shtator 2005 17:25
prrenjsaku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të prrenjsaku Kliko këtu për të kontaktuar me prrenjsaku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të prrenjsaku't! Kërko mesazhe të tjera nga: prrenjsaku Shto prrenjsaku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto prrenjsaku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
prrenjsaku
freelance/gynecologist

Regjistruar: 03/02/2004
Vendbanimi: toronto/canada
Mesazhe: 113

Thumbs up

se di

se di vranakonti
a ka ndonje tjeter
te japi mendime me qarte

Mesazh i vjetër 08 Shtator 2005 17:17
prrenjsaku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të prrenjsaku Kliko këtu për të kontaktuar me prrenjsaku (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të prrenjsaku't! Kërko mesazhe të tjera nga: prrenjsaku Shto prrenjsaku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto prrenjsaku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Smile

Pershendetje te gjitheve qe marin pjese ne kete teme, dhe ne vecanti Hirushes per fotografite shume te bukura.

E verteta eshte se Londra dhe Anglia kane nam te mall ne Shqiperi edhe ne bote, por e verteta eshte se kur vjen per here te pare shgenjehesh pak.
Por kur integrohesh ne jeten e ketushme e kupton se cfare eshte kaq speciale ne kete shtet.

Une per vete jetoj ne juglindje te Londres dhe punoj ne jugperendim dhe jam shume e lumtur dhe me fat qe jetoj dhe punoj ketu. Ndersa ti Hirushe jetonke ne Warwick; pse s'thua qe paske komshije mbretereshen ti. Une kam qene tre here per te vizituar keshtjellen dhe per piknik atje dhe eshte vend shume shume i bukur.

Nje keshille per Vranakonti-n kam une: Mos e le Angline per Kanada, vetem po pate problem letrash. Une kam qene dy here atje per pushime tek njerezit e mi, por me duket se jetes se atjeshme i mung ritmi dhe jallerine qe gjen ketu. A po qe per pune letrash atje me duket se i marin te gjithe.

Do tju dergoj se shpejti foto nga Londra.....

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2005 19:35
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vranakonti
x.factor judge

Regjistruar: 23/08/2005
Vendbanimi: manchester.England
Mesazhe: 55

Thumbs up

thanks

rrofsh kela vetem per letrat po iki
se e di qe jeten e ketushme se ben
atje,se po martohemi me gra 10 vjet
me te medhaja ne moshe vetem per
ato dreq dokumente

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2005 19:08
vranakonti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vranakonti Kliko këtu për të kontaktuar me vranakonti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të vranakonti't! Kërko mesazhe të tjera nga: vranakonti Shto vranakonti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vranakonti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Pershendetje..

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re warwickoverall1.gif
Ky file është shkarkuar 51 herë.

Kela, Warwickun nuk e kam shume larg shtepise sime. Eshte vertet nje vend i bukur, mos te permend edhe universitetin e warwickut qe eshte radhitur nder me te miret e Anglise.

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2005 21:52
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 5london.jpg
Ky file është shkarkuar 32 herë.

Isha ne Londer week-endin qe shkoji.Mua me pelqeu,edhe koha me mbajti xham.Gjeja qe me ra ne sy ishin parqet e shumta.Hyde park corner nuk kishte te mbaruar,pas tij fillonte Green park.Metrote ishin fantastike mbulonin pothuajse gjithe qytetin,mjafon te kishe planin dhe i bije Londres kryq e terthor.Vajta pash edhe Wemblin po ishte ne rikonstruksion,kishin prishur edhe dy kullat ne hyrje te stadiumit te vjeter.Brenda nuk me lane te hyja per arsye sigurimi ,te pakten keshtu me thane ata dy bythzinjte qe ruanin aty.Nja 3-4 ore te mira mi hengri muzeu "madame tussaud" ,bileta 25 paund pak shtrenjte mu duk,m.gj.s. per rrogat aty ne Londer ishte tamam.Ketu eshte London tower ose bridge,kur vajtem aty sapo filloj te ngrihej ura.
Disa foto te bera vete.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 23:05
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 2-london br.jpg

Po e njejta foto por bardhe e zi kesaj radhe.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 23:07
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 6london bridge.jpg
Ky file është shkarkuar 31 herë.

London bridge diten.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 23:09
misterioz
rrugaç

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 12.jpg

Ja dhe big ben.Pse ne shqiptaret kur dalim foto duam te dalim gjithmone para objektit ndersa keta ketej ne perendim vetem sa i bejne fotografi vendit qe vizitojne.Kete foto e montova se tek bari ishim edhe ne te ulur.

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 23:12
Ora tani: 11:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Fotografi > Qytete dhe Shtete > Anglia, vendi ku jetoj...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar