Regjistruar: 11/01/2008 Vendbanimi: Large vendlindjes!!! Mesazhe: 296
Ja-erdha..... -(ne mes te juaj) Jupershendes MBR.
__________________ Pa pavaresi ska liri!pa bashkim ska shpetim,shqiptarit te vertet i flet vepra vet. Fjala eshte shpat!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 17/02/2008 Vendbanimi: kosove Mesazhe: 449
Citim:Po citoj ato që tha Mbreteresh Ja-erdha..... -(ne mes te juaj) Jupershendes MBR. Jasha---op-opa! flm edhe nga une persh.
Citim:Po citoj ato që tha Mbreteresh Ja-erdha..... -(ne mes te juaj) Jupershendes MBR.
__________________ Asgje nuk eshte me e vlefshme se Miqesia!
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: Nen hijen tende...! Mesazhe: 549
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Jasha---op-opa! flm edhe nga une persh. Shamija!------(te duhet per valle Lulja_1 hahaha.....pershendetje Ty!)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Jasha---op-opa! flm edhe nga une persh.
__________________ Me mundon kujtimi per Ty...!
jasemini!
Regjistruar: 09/03/2008 Vendbanimi: ........................ Mesazhe: 447
[QUOTE]Po citoj ato që tha lulja_1 jasemini! [/QU nismetare....
__________________ "L'amore della donna è come la rosa che cresce nel giardino del Caid,colma di lacrime d'argento......"
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... [QUOTE]Po citoj ato që tha lulja_1 jasemini! [/QU nismetare.... Respekti!(per Ty zemer)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... [QUOTE]Po citoj ato që tha lulja_1 jasemini! [/QU nismetare....
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Respekti!(per Ty zemer) tipare(dhe per ty lulja-1)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Respekti!(per Ty zemer)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... tipare(dhe per ty lulja-1) Relative!
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... tipare(dhe per ty lulja-1)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Relative! vetmi....
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Relative!
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... vetmi.... Mirësi!
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... vetmi....