Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233
|
Shoh po te njejtat endrra, kam po te njejtat perfytyrime ne fragmentat e minutes, te njejtat deshira po ne ato fragmente te minutes, cohem me po te njejtin mendim, por nuk fle me po te njejtin mendim. Vras mendjen pse gjithshka u rishfaq kaq fuqishem pas nje periudhe harrese. Te jete relaps varesie apo kerkim i pavetedishem i te njejtit efekt, por te shkaktuar nga nje burim tjeter? Mungese euforie apo futje e pavetedijshme e vetes ne guacke?
Shume pyetje retorike, qe edhe pse pas kaq shume kohe nuk i marr vesh, ose bej sikur u jap shpjegim. Sa do doja nje fragment tjeter te te qindtave te sekondes, por qe kesaj rradhe te ishte "perfect timing". Te degjoja disa fjale qe i kam thene vete dikur dikujt, por qe anasjelltash te me thuheshin mua. Mjaftojne vetem disa fjale per te pranuar apo per te mospranuar dike ne jeten tende.
Qenka e veshtire te jesh vetvetja dhe t'i thuash gjerat si i mendon kur i mendon. Me kalimin e moshes shtohen "paranojat" "komplikimet", "teorite imagjinare te konspiracionit", mungesa e parjes se realitetit thjeshtesisht dhe pa paragjykime. Duhet te jesh "diplomatically correct" me te gjithe njerezit qe te rrethojne dhe ta futesh vetveten gjithmone e me shume pas maskave. Kjo eshte e vetmja menyre siduket te pluskosh mbi ujera qe nuk u sheh fundin.
Jeta sa vjen e me e komplikuar do behet. Shpresoj qe truri im jo.