Puth shume shume katileshen007 ,Eriosen,Lela dr,Iliriusa dhe buzeqeshjen
Citim:Po citoj ato që tha diabolic Nje puthje per Helgen dhe bebin e vogel qe i kam shume xhan ... :-puthje
Per Eriosen qe pas shoqates se pajtimit te gjakrave tani eshte bere mblese per forumin
Per Iliriusen Poeteshen e forumit
Per Katerinen qe ka humbur ne drejtim te paditur
Per Demokraten qe eshte si shpirt dhe te kenaq syrin sa here qe e sheh ne forum.
Per Lelen qe se nga ka humbur nuk e dime por keto dite tek emisioni Chi l'ha visto do te behen kerkime per te.
Per Adelajden qe ps nje mungese te gjate e shikoj qe ka filluar perseri te shkruaj.
Kaq per puthjet sot.Nuk po permend cuna se ska lezet atyre i jap nje pershendetje te fuqishme me nje tuf me Majdanoz ,koper dhe rigon :p
Nigon qe sa here qe eshte per te pire nuk thote asnjehere jo
Roke qe e kam Milanist per kok time dhe ka bere dhe nje pjese te asaj te flamosure shkolle ne elbasan
Plloshtanin qe me qendis gjithmon poezi filozofike
Petritin Liderin e Shqiptarizmes se forumit
Amoxilin qe e kan internuar ne Spac me duket keta djemt e Janulles :p
Nje pershendetje speciale per Vdekja_22 duke kujtuar kohet e vjetra dhe per Kuriozin qe megjithse patem grindje kohet e fundit mbetet nje person qe kam respekt .
Kete te fundit e kam per shokun tim te ngusht Profetin qe ne forum futet nje here ne 20 vjet por ska problem .
Ciao yje...
Ika kalamaja dhe mos i ngeli hatri ndonjeriut se edhe kemi harruar ndonje
O shoku jem flm. që ma përmene dhe mua emrin,thash se më kishe mar inat meqë fitum në Milano.......shyqyr Zotit nuk të mbaka shum gjat inati
(Kur të kesh koh hajde e na sill atë Rrakin që na ke premtu se jena pak dobët me Rraki ne ktej)
nje puthje per Nigon, tresh, halfgang, nik, admiraldi, olii, etniku, taxa, konten.. etj etj se spo me kujton te gjith per momentin.. e ju gocave spo ju puth se sme pelqejne femrat vergjin..
Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
Citim:Po citoj ato që tha Nigo
O shoku jem flm. që ma përmene dhe mua emrin,thash se më kishe mar inat meqë fitum në Milano.......shyqyr Zotit nuk të mbaka shum gjat inati
(Kur të kesh koh hajde e na sill atë Rrakin që na ke premtu se jena pak dobët me Rraki ne ktej)
Ore Nigo po ju ne Milano mundet Interin kurse une jam dem baba dem Milanist keshtu qe kur fituat kunder te lodhurve te interit mu ba zemra mal. Per ty duhet ball kazani se te kemi mik per kok te mikut keshtu prit edhe ca sa te gjejm nje cik raki per se mbari.
O lela te drejt ke yllo edhe une kam munguar kohet e fundit ne forum por skam pas faj se kam pas komshien me barre dhe me kishte zene meraku .Po alarm i rreme dhe keshtu u kthyem serish :p
Kisha kaq shume... kaq teper per te thene...ndjenja qe mu plaken, vyshken ne kraharore....ndjenja qe me grryen e ende me kane lene...mbi vete te kaluaren te ndryshkur si kurore...(Pjesez-poezie-AG)