Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Ai vdes te jete si une. Qe thua ti Katerine, hena jote ishte si nje draper sot dhe po ju priste kembet yjeve qe e tradhetonin me rete
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Draper? Jo, ajo m'i kishte qerpiket si pende drite, tundeshin si elbazen, e trazonin pluhrat e kujtimeve..
__________________ .
E turpshme shume m'u duk mori Kat, sec me fshihej pas ca pemeve a thua trembej nga trazimet e kujtimeve te syve qe e shihnin TE URREJ
Asht hane lakuriq, mes syve lajkatare t'reve.. qe s'i trembet aspak kujtimeve moj xhane..() TURLY, MADLY, DEEPLY
Ahh moj hane mizore, katile, leri moj poetet te mbyten nder kujtime. WITH ALL MY HEART
Ate do ti, te mbytemi Edhe une te dua shume!
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ate do ti, te mbytemi Edhe une te dua shume! Lumi na mori ne, mire qe dime not. Po vure © mund ta pranoj qe me do
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Ate do ti, te mbytemi Edhe une te dua shume!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Lumi na mori ne, mire qe dime not. Po vure © mund ta pranoj qe me do Vere edhe ti te noti..., e do besoj se di not prej verteti..
Citim:Po citoj ato që tha Eria Lumi na mori ne, mire qe dime not. Po vure © mund ta pranoj qe me do
Na mbyti © gjithandej
Brandy | Full Moon