Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
ja them te iki e une a dini kur bohen hurmat? noten Anemone
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/09/2007 Vendbanimi: europe Mesazhe: 2217
. anemone me kujton aksenamone dashnorja e nje faraoni egjiptian, per me shume dhe lesbike te pakten keshtu e thote legjenda nejse, pa lidhje... noten shejtone e bofsh rahat kukull sa bejne 3 x 4 = ?
Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
Erious,tani ti pret qe te paralelizoj me erosin apo si...? Apo ke mall per ndonje faraon?
__________________ Liquid Dreams.
si i thone gjirokastritet PYLLIT ?
me sa di une Y e bejne I cne qe te lindi kjo pitje mo?
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
http://i281.photobucket.com/albums/...passiria006.jpg ku shkon gjuha :p ?
Regjistruar: 07/09/2007 Vendbanimi: ne thellesite e shpirtit Mesazhe: 217
Tek dhembi i prishur meqe ra llafi kur ka qene hera e fundit qe ke vajtur tek dentisti?
__________________ VETEM DY GJERA JANE INFINITE:UNIVERSI DHE BUDALLALLEKU NJEREZOR, POR PER ATE TE PAREN SJAM DHE AQ E SIGURT. A.EINSTEIN
Uhhh.. i kom harru ngjyren e uniformes... kshu o kur ngelesh per dudash. Meqe ra llafi ca gjinie i bi me qene Einstein te citimi mesiperm? :p
Citim:Po citoj ato që tha al74 Meqe ra llafi ca gjinie i bi me qene Einstein te citimi mesiperm? :p einstein, ka nje diçka kurioze ky... kur u largua nga gjermania ne portin e hamburgut (nese nuk gaboj) e pyet polici i pashaportova. çfar rrace je ? njeri jam... pergjigja e tij
Citim:Po citoj ato që tha al74 Meqe ra llafi ca gjinie i bi me qene Einstein te citimi mesiperm? :p
po e degjon njeri R.Aline ne top story?