Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil arra mjalte kos dele mire do ishte ty te pelqen? Kur s'kam bakllava, arra me mjalt ha .......... .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil arra mjalte kos dele mire do ishte ty te pelqen?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
sa cuna ke?
__________________ .
Regjistruar: 12/01/2007 Vendbanimi: Secret Garden Mesazhe: 4717
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sa cuna ke? 'Kam' tregon prone, prona s'kam. Mos doje te thoje me sa çuna rri? :p
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sa cuna ke?
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
qe pyetje per mjaltin me arra Tulipan sa bejne 1 + 1 -1 ?
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
iks jepet munci e dyte?
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
1
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne jo mi jo Po sdi pse sme del ..jan dimensione tmedha thot Ti ke ven foto ? se kam iden si je? Ma qo mua se ta ve une Le qe ti nuk e nxjerr, harrova. E nxjerr me?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne jo mi jo Po sdi pse sme del ..jan dimensione tmedha thot Ti ke ven foto ? se kam iden si je?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E nxjerr me? Jo se e ka enigmatike ........... Harrove ti????
Citim:Po citoj ato që tha shelgu E nxjerr me?
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Jo se e ka enigmatike ........... Harrove ti???? une per te ndihmuar e kisha. Sikur thashe...
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Jo se e ka enigmatike ........... Harrove ti????
Regjistruar: 29/06/2005 Vendbanimi: . Mesazhe: 1903
C'fare the smorem vesh gje tullac/e apo me floke?
__________________ “The true servants of God the Most Gracious are those who walk on the earth in humility, and when the ignorant address them, reply with words of peace” -Quran