Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

ca pret  akoma :p  hidhu ne  sulem, lol

per  sa i perket  kostumeve  ti  amor.. i  own  a  suits store   and i know all about  it , pasi bej  dhe  modeling  neper  show.. , u know  what i mean..

p.s ne daten 19 nentor eshte nje  big show ketu ne  wtb  nq  se ka  deshire te  vij ndonje  qe eshte  afer ct... mund te  vije, i got the  tickets

ja te  qis i  foto nq  se e kam ketu ...

Ej plako na ndaj nje kostum nga ato te cepit ngjyre bezhe, nr 50 drop 8. Sa lek bo?

P.S. Sa jan kap edhe shqiptaret jashte mer ejj, fillo fjalia me I OWN, hallall hallall mbohet qejfi ))) Po mir mer daje nqs eshte e jotja storja ateher skena nevoje per tickets ne apo jo?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 13:03
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
 per  sa i perket  kostumeve  ti  amor.. i  own  a  suits store   and i know all about  it , pasi bej  dhe  modeling  neper  show.. , u know  what i mean..

Ke kostume ne cope qe reflekton? Se ato m'pelqejne mua Po kostume femrash ke?Une i vesh kryesisht bezhe te lehte,fundi pak cm mbi gju,i ngushte,xhaketa e shkurter me 2-3 pulla Ca firmash ke mo njehere?Se ne i duam te firrrrrrmosur

O Kota ti OWN dyqan kostumesh,une OWN nje babi qe si proff qe eshte s'i jane hequr kostumet nga trupi me dekada

O Meto,sa qylxhi qe je pash Zotin,te dhimbsen dhe parate e ticket .Do rrjepesh Koten ti e?

P.s.Je inspektor aty ku mendoj une?Se nje njeri i imi eshte ne koken e atij departamenti,per Zotin po dalim te njohur hahahahahahahahaha

Modifikuar nga amor alucius datë 11/10/2006 ora 13:49

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 13:42
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ke kostume ne cope qe reflekton? Se ato m'pelqejne mua Po kostume femrash ke?Une i vesh kryesisht bezhe te lehte,fundi pak cm mbi gju,i ngushte,xhaketa e shkurter me 2-3 pulla Ca firmash ke mo njehere?Se ne i duam te firrrrrrmosur

O Kota ti OWN dyqan kostumesh,une OWN nje babi qe si proff qe eshte s'i jane hequr kostumet nga trupi me dekada

O Meto,sa qylxhi qe je pash Zotin,te dhimbsen dhe parate e ticket .Do rrjepesh Koten ti e?

P.s.Je inspektor aty ku mendoj une?Se nje njeri i imi eshte ne koken e atij departamenti,per Zotin po dalim te njohur hahahahahahahahaha

Pak se po i shkojme ne dyqan ne tani, u dashka me pagu ene lek per te hy eee. Vallai deri tani skom pagu lek ne kesi rastesh kuptohet kur jam me kostum .

Kota bej gati kostumin qe te thashe edhe nje per amorken bezhe mundesisht qe te kombinojme mire . Karte krediti prano besoj.

P.S Amorka mos mthuj qe je nga Puka. hahahahahaha . Nuk e di yllo se ku mendon ti, po nqs ai njeriu yt eshte tullac ateher aty jam une inspektor.

Ishalla po thuj qe ti them shefit te na futet shkes.

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 14:20
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:

ca pret  akoma :p  hidhu ne  sulem, lol 

me tu sul une dole dificit..

kota ky dyqani ktu po me duket si me ken naj dyqan ne china town qe i merr me te liren..

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 17:38
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

me tu sul une dole dificit..

kota ky dyqani ktu po me duket si me ken naj dyqan ne china town qe i merr me te liren..

hahahahahahahahaha

kota lale kot se ka nicknamen te tille ajo

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 18:53
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

METAXA

S'ke para as te paguash i kostum pa marre kredit mo? :p Hajt se kesaj here po i paguaj une,ti me paguaj pijet me vone  

Hahahahaha,jo,jo s'jam na Puka(ne fakt as qe di nga i bie).Ai njeriu per te cilin po flisja(dajua im)eshte cike me floke te rene por jo dhe aq ndaj bohhh...,po flasim perhere per nje institucion ne Tr

Modifikuar nga amor alucius datë 11/10/2006 ora 19:18

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 19:11
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

METAXA   as behet llaf  fare, ska nevoj per  ticket per ty pranoj un  cc or  cash  lol.  per sa i perket  kapjes  se shqiptarve ketej, lol.. ne  skemi ardh te  fryjm syt  apo punojme  gjith jetes  argat( kur  thot greku) , lol.. kupton ti un nuk i  di masat  e kostumeve ne  shqiperi  si miren por ketu  i bie nq se je  50 ne kraharor je 44 ne mest  ..  

citim: O Kota ti OWN dyqan kostumesh,une OWN nje babi qe si proff qe eshte s'i jane hequr kostumet nga trupi me dekada

o rushi  ti own nje baba qe  eshte profesor, un own   prindrit rrobaqepsa te dy pra dhe im at profesor ka  qen  ne kete  fushe, ka  dhen mesim ne  tirane ne kohen e   qofte largut

citim: Ke kostume ne cope qe reflekton? Se ato m'pelqejne mua Po kostume femrash ke?Une i vesh kryesisht bezhe te lehte,fundi pak cm mbi gju,i ngushte,xhaketa e shkurter me 2-3 pulla Ca firmash ke mo njehere?Se ne i duam te firrrrrrmosur

Kostume  femrash ska, lol.. sepse  eshte vetem dyqan per burra..

firmat qe  kam jan  calvin klein, johns  ny , giavara,  ralph lauren, versage, hugo boss.. ka dhe shum  firma te tjera   ku ca  prej tyre prodhohen ne itali

citim: me tu sul une dole dificit..

kota ky dyqani ktu po me duket si me ken naj dyqan ne china town qe i merr me te liren

hahaha   dreqe  sdal jo..  try it ... per sa i perket  dyqanit   eshte Ne mall  ne  wtb...  jan dhe 8 te tjere te  tille   2 ne ny  3 ne nj dhe 3 ne north philly ..

p.s nje  e ke  aty  ne bronx

oli  e njof  dreqen un  e njof, lol.... llafet ka kjo po   keshu eshte e mire  shejtani..

kostumet per     forumistat jan me 70% off (  bojm icik reklame ne )

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 19:54
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Re: METAXA

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
S'ke para as te paguash i kostum pa marre kredit mo? :p Hajt se kesaj here po i paguaj une,ti me paguaj pijet me vone  

Hahahahaha,jo,jo s'jam na Puka(ne fakt as qe di nga i bie).Ai njeriu per te cilin po flisja(dajua im)eshte cike me floke te rene por jo dhe aq ndaj bohhh...,po flasim perhere per nje institucion ne Tr

Amorka une nuk mbaj 500 dollare cash ne portofol , se fundja eshte kundra cdo rregulli te profesionit qe kam . Pastaj leket jane ne llogari kshuqe nuk eshte se po paguaj me kredit. Por meqe dole vullnetare ska problem, se kam pas problem qe te pranoj dhurata nga femrat kshuqe ta shtofte zoti inotin themi ne nga anet tona. Sa per pijet pa merak . Leqe te beje kota naj kokteil meqe do i shkojme ne ne dyqan.

Sme the ku puno dajua, meqe paska pune me inspektora , te shkoj ta takoj i her, per pune gjithmone eee

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2006 11:23
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

.....Ehhh e shikoj une qenkan mbledh shqiptaret ketu ti bien gjoksit ....zaten ku do e tregojme veten sa te kapur jemi ekonomikisht
Harruat ju te diskutoni per surraterat e njeri tjetrit dolet te kostumet e Kotes ......

Po meqe jemi ketu, ato ne NY e NJ na jep pak adresat se per nave ne qenkan me 70 % ulje ......jo keq....
Ehhhhh qe do behesh te kruash koken kur te fus une kemben ne ate dyqan......Metaxa c'ke ti se me 70% ulje ta bej une ty nje kostum dhurate edhe babit te amores nje bieles Jam zemer gjer kur ka ulje cmimi

Paska per te me falenderu burrat e fisit Ka nanjoni ditlindjen ketu

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 07:15
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

shee shee dhe  darma    ironike.. epo pik e  zez  te ka faj lulka

o darma ne  ny e nj sti jep njeri me   70% off  rushi, se i own tjeter kush ...

per ne  ct na adresen

Brass Mill Center  Mall , 495 Union St, Waterbury ,Ct  06706

second  floor,  in front of Cs    emri  Man'sMart

mire  se te  vish

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 08:58
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar