Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
duke u kthyer ne shpi po degjoja ket keng rastesisht nga i-pod, e kam perseritur pa pushim. humba ne endra me sy hapur, ndjeva nje madh te pa pershkrushem per kulturen time shqiptare, faktikisht gati tek pika e lotit u emucionova. e pashe veten ne nje darsem te bukur shqiptare ku i njoh te gjithe, dhe gocat e bukura duke dridhur belin, dhe sigurisht duke m'e shkelur synin vetem mua:p e paraftyrova veten atje diku, te ngrire and overwhelmed from obsolute joy...
Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
ACDC - You Shook Me All Night Long
Trafik dynjaje, semafori i kuq...une si njeri i mire le nje makine te me hyje para dhe haj tre here bori nga egoisti mbrapa. Kisha nevoje per nje kenge qe me qetesonte nervat, dhe e gjeta. ACDC nuk me zhgenjen ndonjehere.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
une s'kam gje me trafik se sot kam perdorur kembet :p
jam zgjuar me kete kengen sot, po duke qene se nuk i mbaja mend emrin kengetarit e ishte 1 shekull pa e degjuar shkruajta ne Yt fjalen qe thote me shume Ti amo e ne fakt e gjeta.
Hahaha nese skeni nje njeri qe doni mund ta zevendesoni fjalen me cfare te doni : ti odio, ti penso etc
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"