Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Me ca ashtu te medhaja emmmmmmmm syzze sa nje byf kavanozi
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Me ca ashtu te medhaja emmmmmmmm syzze sa nje byf kavanozi Hahaha. Pu ca inot femne.
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Me ca ashtu te medhaja emmmmmmmm syzze sa nje byf kavanozi
Bast qe je tu u mek
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Bast qe je tu u mek Bast qe nuk eshte fotoja jote? hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Bast qe je tu u mek
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bast qe nuk eshte fotoja jote? hahahaha Un kam deshmitar Bast qe je i shemtut ndaj sven foto?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Bast qe nuk eshte fotoja jote? hahahaha
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Un kam deshmitar Bast qe je i shemtut ndaj sven foto? Jam shume madje. Po ti qe nuk i tregon kembet? hahaha
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Un kam deshmitar Bast qe je i shemtut ndaj sven foto?
Veje ti ta vej dhe un
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jam shume madje. Po ti qe nuk i tregon kembet? hahaha shelg, kjo po te ba ndere qe spo ti trego se kot te kam naj infrakt
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jam shume madje. Po ti qe nuk i tregon kembet? hahaha
Citim:Po citoj ato që tha Niqua shelg, kjo po te ba ndere qe spo ti trego se kot te kam naj infrakt Ylllllllllllllllllllllllllll
Citim:Po citoj ato që tha Niqua shelg, kjo po te ba ndere qe spo ti trego se kot te kam naj infrakt
kap desha me than. filluan mem lan gishtat boooooo ishalla sme duhen later..