Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ai NS-8 e ka fajin ... behet nostalgjik ai ene ne te tjeret tu i shku nga mbrapa

Prit se doli gjysma forumit te njoft. Ca paska qene kjo Niqua. Qe te bim qetesi prape them ti prezantojme Niqua NS8-es.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2010 23:36
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Prit se doli gjysma forumit te njoft.

fol per vedi ti ... une snjof njeri pertej vituales

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2010 23:42
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:

Prit se doli gjysma forumit te njoft. Ca paska qene kjo Niqua. Qe te bim qetesi prape them ti prezantojme Niqua NS8-es.

hahaha cke me niqua ti??? une po mbaj qetsi ktu.. dhe une si shejtonja kam ba vaksinen... dhe kush ashte ky ns8??? se mos po me prezanton me naj shef se i kam fiksim kto shefat?? lool

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:04
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

hahaha cke me niqua ti??? une po mbaj qetsi ktu.. dhe une si shejtonja kam ba vaksinen... dhe kush ashte ky ns8??? se mos po me prezanton me naj shef se i kam fiksim kto shefat?? lool

Rri moj urte ti. Angeldevil ka bere vaksinen qekur eshte bere moderatore. Eshte be kaq e qete sa te ngre qimet perpjete

NS8 (minus dy) eshte i çun i mire, ka nostalgji dhe merret me mjekesi www.mjekesiasot.com

(mjekesi prej verteti eee se ktu jane bere te gjithe doktore)

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:10
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:

Rri moj urte ti. Angeldevil ka bere vaksinen qekur eshte bere moderatore. Eshte be aq e qete sa te ngre qimet perpjete

NS8 minus dy eshte i çun i mire, ka nostalgji dhe merret me mjekesi www.mjekesiasot.com

mos e kruj me gjethe fiku se filloj prap une lejlek ... kshu e kam une 6 muaj ne vit devil 6 muaj ne vit angel

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:12
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:

Rri moj urte ti. Angeldevil ka bere vaksinen qekur eshte bere moderatore. Eshte be kaq e qete sa te ngre qimet perpjete

NS8 (minus dy) eshte i çun i mire, ka nostalgji dhe merret me mjekesi www.mjekesiasot.com

hahahaha faje po me minusa do me lidhesh ti mua.. une jam femer plus zemra... dhe sdu doktorr se e kam pas nje qe me ka pas cmend... saher benim sex me merrte analizat..

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:15
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

mendime te castit...

...ka hup BIONDIA !!!!!!

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:16
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

hahahaha faje po me minusa do me lidhesh ti mua.. une jam femer plus zemra... dhe sdu doktorr se e kam pas nje qe me ka pas cmend... saher benim sex me merrte analizat..

Pik's'pari plusi me minusi bashkohen.
Pastaj kaq mosbesus qenkan doktoret? Amor, ti qe ke eksperience doktoresh si je me analizat?

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:23
Niqua
Veteran ne forum

Citim:

Pik's'pari plusi me minusi bashkohen.
Pastaj kaq mosbesus qenkan doktoret? Amor, ti qe ke eksperience doktoresh si je me analizat?

okkk se sjam mire ne matematike

po cne amore doktoresh?? since when? ok ok se kam ba mungesa une dhe spo merr vesh cpo ndodh..

faje per ty kam degju se je historian?

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:28
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Faja historian .... te than piten ai per histori moooo

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2010 00:29
Ora tani: 09:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar