Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Hhahahahahahahahaahaaahhahha. Sexi me date 20 do jem ne Ankara por meqe deshiron te me takosh ne kthim do ndalem ne Stamboll ok?

P.S. Se harrova, mu duk si me bold ajo fjalia 'qe skane vene foton'. Sexi kur une e kam vene foton ne forum, ti ke qene te ajo kafja atje te liqeni duke pare qiellin blu hahahahaha.
E di pse nuk e vendos me? Se jam shume i shemtut.

Mire se te vish i dashur metaxa...nese jam ne Istanbul deri me date 20 takohemi me gjithe qejf
Sa per ate foton kur e ke vene ti une s'kam qene atje te ajo kafja te liqeni se s'besoj se ke 7-8 vjet ne kete forum qe ke vene dhe foton....
E di pse mendoj qe pse nuk e ve me foton???Se me verte mund te jesh me i shemtuar se çmund te kesh qene para 3 vjetesh...qe e ke vene foton ne forum.... Mos ma mer per keq...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 14:24
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

mos ja bej vetes kete te keqe !!!!!!

do doja te ritakoja erikun &kacurrelen!!!
dhe te takoja buzen,amorin,enigmen,lelen,anen,ns-6,adin,skunk etj!!!(ndoshta nje dite i takoj vertet)

Eriosa po ma fut friken per erikun per zotin,nje gje desha te te pyes sa koke ka ky eriku?????????????

ps:do te doja te takoja:

eriosen
erikun
nigon
glakusin
gangon
dreqen
iliriusen
etnikun
nik_seriozin
katin

kaq per momentin pjesen tjeter noj dite tjeter

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 14:47
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Mire se te vish i dashur metaxa...nese jam ne Istanbul deri me date 20 takohemi me gjithe qejf
Sa per ate foton kur e ke vene ti une s'kam qene atje te ajo kafja te liqeni se s'besoj se ke 7-8 vjet ne kete forum qe ke vene dhe foton....
E di pse mendoj qe pse nuk e ve me foton???Se me verte mund te jesh me i shemtuar se çmund te kesh qene para 3 vjetesh...qe e ke vene foton ne forum.... Mos ma mer per keq...

Ky forum nuk ka 7-8 vjet, ka 4 vjet. Kshuqe i bie qe para hapjes se ketij te forumi te kete qene nje forum tjeter po ke qene e vockel ateher ti qe vazhdon edhe eshte akoma por per arsye te ndryshme nuk jam me aktiv. Nqs je kaq kurioze mund ta gjesh foton time andej.

Nqs ti identifikohesh si person vetem me aparencen e jashtme (qe se ke gje fare, je nje femer qe tek blloku i Tiranes i gjen me ton dhe kete nuk po ta them si kunderpergjigje e asaj qe the ti qe une qekam i shemtut) atehere ti le per te deshiruar shume.

Hahahahahaha, lene se tani me ofendove shume rende duke me thene qe jam i shemtut, dhe ta marr shume per keq. hahahahahah

Ah medet thuj.

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 15:00
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven

vecse ne te takofsha..se ta tregoj une ty......

Sta kom hic friken !!!!!!
Buza :p,koke thu ti,sa te kucedres ne perralla !!!!
sot sdu te takoj njeri !!!!

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 15:54
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

do me pelqente tju takoja te gjitheve ju qe shkruani ketu

me se shumti OLLIVIER

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 17:47
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Ky forum nuk ka 7-8 vjet, ka 4 vjet. Kshuqe i bie qe para hapjes se ketij te forumi te kete qene nje forum tjeter po ke qene e vockel ateher ti qe vazhdon edhe eshte akoma por per arsye te ndryshme nuk jam me aktiv. Nqs je kaq kurioze mund ta gjesh foton time andej.

Nqs ti identifikohesh si person vetem me aparencen e jashtme (qe se ke gje fare, je nje femer qe tek blloku i Tiranes i gjen me ton dhe kete nuk po ta them si kunderpergjigje e asaj qe the ti qe une qekam i shemtut) atehere ti le per te deshiruar shume.

Hahahahahaha, lene se tani me ofendove shume rende duke me thene qe jam i shemtut, dhe ta marr shume per keq. hahahahahah

Ah medet thuj.

Une nuk te thashe qe ky forum ka 7-8 vjet qe eshte hapur....
Kur ti me the: kur e kam vene une foton ti ke qene tek ai lokali te liqeni,i bie qe ta kesh vene para 7-8 vitesh....se une atehere kam qene atje....
Sa per ato femrat nga blloku sjane as sa gjysma ime(spo them per aparencen)...se lyhen e zhgrryhen me kremra...por gjeja e pare qe bie ne sy eshte sa te hapin gojen qe se kane piken e edukates dhe te shkollimit....
Une spo te ofendoj se ste njoh...je ti ai qe po me ofendon...je ti ai shqiptar si shume te tjere qe i gjen me ton neper shqiperi...po qe si hyn ne pune askujt.......

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 18:58
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

dhe ketu me grindje
po cfare beni o njerez

nje mendim kam ta mbydhni kete faqe fare
te vendosni nje tjeter te re vetem shaka super eshte kjo qe eshte

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 19:03
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Ç'fare te besh o atiola keshtu jane ketu me grindje gerr-verr gerr-verr...
Kam vene re nja 3-4 persona ne forum qe keshtu bejne me te gjithe....thua ti sikur te jete nje person i vetem....Megjithate meret stafi me keto pune....

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 19:11
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

eshte liste shume e gjate e njerezve qe dua te takoj ketu.....por e kryeson

eric darven(sepse perputhemi ne disa mendime ...)
glaukus(sepse eshte nga dr..dhe aty kam kujtime te bukura)
Buzen   (sepse aht sgkodrane si un)
psikonoven(  sepse eshte si eshte...njesh fare..:p)
dreqen  (shkodrane)
etnikun (sepse bon bejte te papame...do ta kete nje rreng shkodran djali  :p)
amorin
( me te cilen me ngaterrojne...te shoh te perbashketat :p)

plloshtanin ( shume klas mendimi i tij per femren   dhe jeten ..)

nuk e di...jane dhe disa te tjere po nuk me kujtohen.....pa harru se do te doja me taku te gjitheeeeeee   klientat e  lokalit te tirons.....

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 19:22
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
eshte liste shume e gjate e njerezve qe dua te takoj ketu.....por e kryeson

glaukusin(sepse eshte nga dr..dhe aty kam kujtime te bukura)

dreqen  (shkodrane)

thx naqe

Mesazh i vjetër 10 Nëntor 2006 19:24
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:34 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar