Regjistruar: 04/06/2005 Vendbanimi: NERIELO RECORD'S Mesazhe: 2924
une e di por nuke them se me perjashtuan nga loja
__________________ R.E.S.P.E.K.T
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Jo akoma se keni gjet... Flm Halfganga per mirekuptimin...
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Regjistruar: 21/03/2005 Vendbanimi: - Mesazhe: 3334
Evisa mendoj, pasi ajo eshte vertet nje femer e embel! Sa per te tjerat asnje nuk i pershtat vetem nese genjen Lela, ahahahahahahahahahahahah, me keni munguar Lela dhe Ruby! Ju perqafoj fooooooooooorttttttttttttttttt!
__________________ -
Citim: Flm Halfganga per mirekuptimin... [/B] une tani do ve emra anetaresh nga forume te tjere te shohim se sa do ti gjeni
Citim: Flm Halfganga per mirekuptimin... [/B]
Jo sykaltra me vjen keq....Nuk eshte Evisa... dhe une nuk rrej e din ti.
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
atehere syri magjik Lela???nuk shohim ndonje te futme tek ajo yllo...
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
Po prandaj nuk e shef Demo se s'eshte ajo!!
atehere je ti Lela, hahaahahahahahahaa e kam gjet zemra????? na ndihmo pak te lutem, se na lodhe maj, hahaahahahahaha!
Sykaltra e gjeti... Radha jote Zemra....Doja qe te vazhdonte me shume, por ju jeni si rojet e forumit...hahahahahahahhahaha
he pra me se na lodhe!Celesat vetem nuk kemi se e rruajme mire forumin qe te gjithe! Radha e pasardhesit se une do nisem per shpi time dhe nuk kam kohe te vazhdoj me tutje! Me behet qefi qe sefundi e gjetem Leleeeeeeennnnn e embel!