Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha darma
.....Ehhh e shikoj une qenkan mbledh shqiptaret ketu ti bien gjoksit ....zaten ku do e tregojme veten sa te kapur jemi ekonomikisht
Harruat ju te diskutoni per surraterat e njeri tjetrit dolet te kostumet e Kotes ......

Po meqe jemi ketu, ato ne NY e NJ na jep pak adresat se per nave ne qenkan me 70 % ulje ......jo keq....
Ehhhhh qe do behesh te kruash koken kur te fus une kemben ne ate dyqan......Metaxa c'ke ti se me 70% ulje ta bej une ty nje kostum dhurate edhe babit te amores nje bieles Jam zemer gjer kur ka ulje cmimi

Paska per te me falenderu burrat e fisit Ka nanjoni ditlindjen ketu

Darma shume faleminderit prej teje , degjo se ate bezhen do ma bleje amorka, nga ty du nje kostum kadifeje gri ne te zeze ok? Se edhe ditelindja po me afron kshuqe e heq qafe

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 17:17
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Kota te keqen Darma 86.4 mile te kam tamam tamam 91 minuta E bej nje rruge une deri aty per ti bler Metaxes nje kostum

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 18:36
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Kota te keqen Darma 86.4 mile te kam tamam tamam 91 minuta E bej nje rruge une deri aty per ti bler Metaxes nje kostum

do me besh nje pick up dhe mua?
I will buy you a large hot steaming Machiato? (maybe this will convince you) :p Do e kalosh rrugen ter muhabet se e kam te embel... muhabetin

e Kota po na nxjerr nje dreke! ti Metaxa c'do na nxjerresh se per ty po vemi ne ane te anes?

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 18:45
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
[B edhe babit te amores nje bieles Jam zemer gjer kur ka ulje cmimi   [/B]

Po i  bleve dhe nje kostum me teper do te te duhet ti blesh dhe nje raft te ri se ate qe ka tani e ka plot,me teper ai kostume se une corape :p Ah po,ai i preferon couture

Meto,nga ajo kadifeja seksi e cila te detyron ti ngjeshesh tjetrit e te mos e leshosh me? :p Prit dhe pak dhe po dal nje nga ato qe kane fetish kostumet e meshkujve hahahaha:p Hajde,belÃ_ :p

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 19:20
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

I will buy you a large hot steaming Machiato? (maybe this will convince you) :p Do e kalosh rrugen ter muhabet se e kam te embel... muhabetin

e Kota po na nxjerr nje dreke! ti Metaxa c'do na nxjerresh se per ty po vemi ne ane te anes?

darma mire  se te  vish moj.. 91 min sjan gje jo...  mere dhe kete  cupken me  vete  se ka muhabet te  embel  dreqi,  ashu do ket  dhe  suratin

sa per  drek, ca  doni ju??  ti them plakes  tu gatuaj ndonje  gje te mire, lol

o  cupe, nq  se   shef ate  N... aty ku je  ti  merja  cik numrin... e thuaj  qe e do  ai kotari

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2006 21:50
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Mesazhe: 747

cupka ne vend moj ........jo moj se ta ble une kafen ...bujrum ti ...kush hip ne makine time sikur me ka ardhe ne shtepi........vetem muhabet me jep ti mua......
Po dale ku jeton ti njehere se po me thua qe je ne Florida dhe i die ta kap veshin nga mbrapa une

amore po ja te pyesim Koten nese i shet kostumet megjithe dollape

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 06:46
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
cupka ne vend moj ........jo moj se ta ble une kafen ...bujrum ti ...kush hip ne makine time sikur me ka ardhe ne shtepi........vetem muhabet me jep ti mua......
Po dale ku jeton ti njehere se po me thua qe je ne Florida dhe i die ta kap veshin nga mbrapa une

amore po ja te pyesim Koten nese i shet kostumet megjithe dollape

jo mi  i shes me  gjith  dyqan :p

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 10:33
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Mesazhe: 786

aman o Kota po ju ben reklam atyre kostumeve sikur te ishe the owner of the mall, megjithate good sales person Postoju nga nje katallog atyre gocave mos lodhen kot deri ne CT

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 11:54
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
METAXA
Inspektor

Regjistruar: 11/01/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 414

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Hahahahahah o kotar , do te te marr komision per shitjet une ty se gjithe ajo xhiro .

Cupka u pa puna po vij dhe une me ju se ne fakt me ka more malli shume dhe per mbesken qe kam afro 2 vjet pa e pare qe vdekte daja per te se e kam si yll. Kshuqe e shof se po e bej nje rruge dhe vete andej, rrime nja nje jave blejme ca kostume, ca vete ca shoqnia dhe kthehena prape. Te dali na njoni anej me tabele Forumi ne dore ne aeroport hahahahahaha.

Makines po i jap une darma se qeke cik e avashte . Cupka dreken e hajme anej nga kota mua me ngelet darka ateher. Edhe naj pub mas darkes po te doni.

P.S. Vallai amorka mas asaj kadifese nuk je vetem ti adicted , une e kam nje por e shof qe kane fillu tu merzitet robve, nuk me rrine me ngjitur . Leqe kaloj perdite anej nga European Trade Center qe eshte hap ne Tirane, dhe eshte nje qe aman aman, por shko cik shtrenjte dreqi (700 Evro). Nuk po me rastis te kaloj naj dite pijshem anej .

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 18:44
METAXA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të METAXA Kliko këtu për të kontaktuar me METAXA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të METAXA't! Kërko mesazhe të tjera nga: METAXA Shto METAXA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto METAXA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

Hahahahahah o kotar , do te te marr komision per shitjet une ty se gjithe ajo xhiro .

Cupka u pa puna po vij dhe une me ju se ne fakt me ka more malli shume dhe per mbesken qe kam afro 2 vjet pa e pare qe vdekte daja per te se e kam si yll. Kshuqe e shof se po e bej nje rruge dhe vete andej, rrime nja nje jave blejme ca kostume, ca vete ca shoqnia dhe kthehena prape. Te dali na njoni anej me tabele Forumi ne dore ne aeroport hahahahahaha.

Makines po i jap une darma se qeke cik e avashte . Cupka dreken e hajme anej nga kota mua me ngelet darka ateher. Edhe naj pub mas darkes po te doni.

P.S. Vallai amorka mas asaj kadifese nuk je vetem ti adicted , une e kam nje por e shof qe kane fillu tu merzitet robve, nuk me rrine me ngjitur . Leqe kaloj perdite anej nga European Trade Center qe eshte hap ne Tirane, dhe eshte nje qe aman aman, por shko cik shtrenjte dreqi (700 Evro). Nuk po me rastis te kaloj naj dite pijshem anej .

haha po ore per  aq    ore sa do jesh aty  10$ per hrs + comm:p

te vish ti qe na shqiperia te heqesh   dhe  darken ore.. je ne vete, lol.. pse ca jemi ne  arixhinj .. pube ka plot norwalk is good , ne  aeroport te dal  darma me  cupken, se ashu ka lezet :p me tabele  Forumisti:p

arsona ca the ti  zemra.. se se kapa ate  ironin tende     dhe shaka mos te te duket   se kam aplikuar per   menager  ne  mall.. edhe si  dihet kap ndonje  big  pozishen :p

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 21:36
Ora tani: 20:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar