Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169
|
Citim: Po citoj ato që tha METAXA
Hahahahahah o kotar , do te te marr komision per shitjet une ty se gjithe ajo xhiro .
Cupka u pa puna po vij dhe une me ju se ne fakt me ka more malli shume dhe per mbesken qe kam afro 2 vjet pa e pare qe vdekte daja per te se e kam si yll. Kshuqe e shof se po e bej nje rruge dhe vete andej, rrime nja nje jave blejme ca kostume, ca vete ca shoqnia dhe kthehena prape. Te dali na njoni anej me tabele Forumi ne dore ne aeroport hahahahahaha.
Makines po i jap une darma se qeke cik e avashte . Cupka dreken e hajme anej nga kota mua me ngelet darka ateher. Edhe naj pub mas darkes po te doni.
P.S. Vallai amorka mas asaj kadifese nuk je vetem ti adicted , une e kam nje por e shof qe kane fillu tu merzitet robve, nuk me rrine me ngjitur . Leqe kaloj perdite anej nga European Trade Center qe eshte hap ne Tirane, dhe eshte nje qe aman aman, por shko cik shtrenjte dreqi (700 Evro). Nuk po me rastis te kaloj naj dite pijshem anej .
haha po ore per aq ore sa do jesh aty 10$ per hrs + comm:p
te vish ti qe na shqiperia te heqesh dhe darken ore.. je ne vete, lol.. pse ca jemi ne arixhinj .. pube ka plot norwalk is good , ne aeroport te dal darma me cupken, se ashu ka lezet :p me tabele Forumisti:p
arsona ca the ti zemra.. se se kapa ate ironin tende dhe shaka mos te te duket se kam aplikuar per menager ne mall.. edhe si dihet kap ndonje big pozishen :p
|