Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Per Pleshten Shkodrane.

-E dashur.
Do vije dita kur syte e tu do buzeqeshin
pikerisht kur ne kraht e tua Femijen tend do mbash.
Do zoti te jet Vajze, se Vajzat sjellin bekim
e cdo kujtim i hidhur do ike prej teje,
si dhe cdo shqetesim!

Besome!
Ditet e tua do jen te mbushura vec me embelsi.
Vec me dashuri do mbushet shpirti YT.
Vec me buzeqeshje do mbushet zemra jote,
E si mbretereshe e ndjenjes se lire,
Ti do te perballosh cdo ligsi te kesaj Bote.

Do te harrosh te kaluaren e hidhur,
Cdo dashuri te madhe do te harrosh.
Do te harrosh dhe emrin e atijt qe vertet deshe,
Sepse Shpirtin tend,
Femija YT do te ta plotesoje.

love, Enya.

ps;-Diabolic, te perqafoj plot mall dhe dashuri.
Gjithmone mikja jote,

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2007 23:20
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Enya te falenderoj e dashur megjithse desha te te them se keto jane copeza te ditarit te diteve te erreta te miat dhe kot ashtu per ti bashkendare me juve i hedh ketu tek ditet e mia pa ty...
Te them me plot zemer qe paqja ka kohe qe i eshte rikthyer zemres time.
Je e mrekullueshme sepse eshte sikur me njeh dhe e din qe ne mendjen time kam deshire qe Zoti te me jape nje vajze se mezi po pres.

Te perqafoj kudo qe te jesh.

Mesazh i vjetër 17 Gusht 2007 00:02
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Muza ime.
Ngjyrat e shpirtit u zbehen.
E sheh -Poezine e humba.
Fjalet permbi harrese u prehen.
Kurre se gjetem parajsen.
Askund .
Nuk fluturoj dot me krahet e thyer.
Jo -Nuk mund.
Valle do lind serish ky diell?
Ky makth valle do kete mbarim?
Hej...Kam frike.
Lamtumiren kemi zgjim.

Ps: Nje puthje per Brisin , Enyan dhe Pleshten

Mesazh i vjetër 17 Gusht 2007 03:12
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Diabolic gjithe te mirat i dashur, ti poezine nuk e humb kurr, e ke ne shpirt dhe sado i lodhur te jete shpirti besome qe poezia aty do mbetet.
Un nuk kam flale te komentoj poezite e tua por me pelqen ndjenja unike qe pasqyrohet ne çdo shkrim tendin.

Kur dikush vuan nga dashuria eshte e kote ti thuash kurajo e te mundohesh ti lehtesosh dhimbjen, te gjitha per momentin te duken fjale boshe - vetem koha me ritmin e saj te ngadalte, vonon por sheron.

Te perqafoj.

Mesazh i vjetër 17 Gusht 2007 18:32
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

I huaji bredh
ne mendjen tende
atje le gjurmet
indiferent ndaj dhimbjes
Nje shenje ,
nje gervishje mbi lekure
eshte psheretima e kujtimeve ,
flet nen ze.
Shshshshsht...
Hesht...

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2007 21:50
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Hesht, heshtje te lutem, hesht pra....
Por heshtja paska ze, ajo bertet me fort se zëri vetë...
Ajo dhemb, ajo torturon, ajo djeg, ajo nuk te bindet....

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2007 21:35
diabolic
bastard_inside

Vazhdoj te vras iluzione ketyre diteve larg botes , larg vetes.
Vazhdoj te torturohem pambarimisht me ndjenjat e humbura por e di faji nuk eshte i tyre aspak.
Eshte dicka qe lufton brenda meje ,nje permbindesh ,nje shtrigan ,nje poet sharlatan.
Lufton me unin tim ,me egon time ,me boten time mashtron edhe shpirtin ,pretendon se do te me fali parajsen .
Rrotullohem rreth vetes dhe hija me ndjek pas ngado ,nuk me braktis kurre .
As atehere kur te gjithe me kthejn shpinen ,as kur endrat thyen as kur iluzionet e kuptojn qe do te vdesin.
Kercej me trishtimin tim kengen e pakenduar ,muziken e padegjuar,nen te njejtin ritem qe cuditerisht del jashte monotonis,rutinen ka armik.
Jam grindur me fjalet,kam kohe qe hesht me veten ,me boten , me ...
Jam shume i lodhur dhe per nje cast kam nevoj te humb ne indiferenc.
Per nje cast...

Mesazh i vjetër 29 Gusht 2007 22:59
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Sa çudi, pikerisht keshtu ndihem dhe un!!!
Qaj, qesh, kendoj bertas, shkruaj gris, nuk di çfare te bej... te urrej nuk mundem, te dua jo se jo...
Te harroj, KURRRRRRRRRRRRRR...
Ç'te bej, ku ta ve deshiren per te pasur prane ne keto momente?
Ku ti hedh lotet qe nuk pushojne? Kujt ti flas? ke te pershendes? Ne cilet sy mund te shoh reflektimin e syve te tu? Kujt t'ja dhuroj tashme henen e plote?...
Ndihem si e dehur nga mendimet e shumta, ti je dhe nuk je, si t'ja bej?
Bej te therras dhe ndalohem prap, marr te shkruaj dora s'me ben....
Me mungon, qiellit i therras.. me mungon, tokes i bertas...
Nje grusht do te doja vetes ti qelloja dhe boten brenda meje ta shembja ne therrime... ah ne çmallkim kam rene keshtu?.....
Degjome te dua, perjtesine nuk e njoh, nuk e di...por ndjej qe perjetesia ime je TI....

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2007 00:08
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Sa çudi, pikerisht keshtu ndihem dhe un!!!
Qaj, qesh, kendoj bertas, shkruaj gris, nuk di çfare te bej... te urrej nuk mundem, te dua jo se jo...
Te harroj, KURRRRRRRRRRRRRR...
Ç'te bej, ku ta ve deshiren per te pasur prane ne keto momente?
Ku ti hedh lotet qe nuk pushojne? Kujt ti flas? ke te pershendes? Ne cilet sy mund te shoh reflektimin e syve te tu? Kujt t'ja dhuroj tashme henen e plote?...
Ndihem si e dehur nga mendimet e shumta, ti je dhe nuk je, si t'ja bej?
Bej te therras dhe ndalohem prap, marr te shkruaj dora s'me ben....
Me mungon, qiellit i therras.. me mungon, tokes i bertas...
Nje grusht do te doja vetes ti qelloja dhe boten brenda meje ta shembja ne therrime... ah ne çmallkim kam rene keshtu?.....
Degjome te dua, perjtesine nuk e njoh, nuk e di...por ndjej qe perjetesia ime je TI....

Shkrimi bukur,bote e bukur

ps,pseudonimi skorespondon me boten e bukur me siper

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2007 00:34
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Vazhdoj te vras iluzione ketyre diteve larg botes , larg vetes.
Vazhdoj te torturohem pambarimisht me ndjenjat e humbura por e di faji nuk eshte i tyre aspak.
Eshte dicka qe lufton brenda meje ,nje permbindesh ,nje shtrigan ,nje poet sharlatan.
Lufton me unin tim ,me egon time ,me boten time mashtron edhe shpirtin ,pretendon se do te me fali parajsen .
Rrotullohem rreth vetes dhe hija me ndjek pas ngado ,nuk me braktis kurre .
As atehere kur te gjithe me kthejn shpinen ,as kur endrat thyen as kur iluzionet e kuptojn qe do te vdesin.
Kercej me trishtimin tim kengen e pakenduar ,muziken e padegjuar,nen te njejtin ritem qe cuditerisht del jashte monotonis,rutinen ka armik.
Jam grindur me fjalet,kam kohe qe hesht me veten ,me boten , me ...
Jam shume i lodhur dhe per nje cast kam nevoj te humb ne indiferenc.
Per nje cast...

vetem merr nje pershendetje nga une je i perkryer je fantastik mijera here pyes veten cfare shpirti ke si ka mundesi qe ne shpirtin tend te gjenden te tila fjale te shkruaj te tilla vargje te them veshtire ehste sot te gjesh nje njrei qe shkruan me nje ndjenje sikur ti veshtire teper e veshtire me fat ai qe te ka prane
lerjome te te puth adi ne shenje shoqerie je fantastik

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2007 02:30
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar