Regjistruar: 20/07/2009 Vendbanimi: New York Mesazhe: 2058
working
__________________ A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Petter working .... Oh idem,por nuk po me punohet sot.. Keshtu qe pak msn justifikohet.
Citim:Po citoj ato që tha Petter working
__________________ .
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Citim:Po citoj ato që tha turll Call me .............. Edhe ti bored?
Citim:Po citoj ato që tha turll Call me ..............
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha briseide Edhe ti bored? Une e di se polet e kunderta terhiqen .........
Citim:Po citoj ato që tha briseide Edhe ti bored?
Te terheq une ty dmth?
Citim:Po citoj ato që tha briseide Te terheq une ty dmth? Mahhh ....... ti apo dicka tendja ......... nuk e percaktoj dot ....... ndoshta .......... .
Citim:Po citoj ato që tha briseide Te terheq une ty dmth?
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream .... Oh idem,por nuk po me punohet sot.. Keshtu qe pak msn justifikohet. Ja se erdha ..te marrim me goje lagjen tende dhe timen .... Po pushoj...
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream .... Oh idem,por nuk po me punohet sot.. Keshtu qe pak msn justifikohet.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ja se erdha ..te marrim me goje lagjen tende dhe timen .... Po pushoj... ......... Mos perhap lajme te kqija perreth nesh. Se ne nuk merrena me llafe lagjesh..:p
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ja se erdha ..te marrim me goje lagjen tende dhe timen .... Po pushoj...
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream ......... Mos perhap lajme te kqija perreth nesh. Se ne nuk merrena me llafe lagjesh..:p No way ...ti jo iher ..femi i urte ke zoti :p..
Citim:Po citoj ato që tha Talesofadream ......... Mos perhap lajme te kqija perreth nesh. Se ne nuk merrena me llafe lagjesh..:p
Citim:Po citoj ato që tha Eria No way ...ti jo iher ..femi i urte ke zoti :p.. ..... Ja thuaj moj nje fjale te mire per mua ,se kane filluar te me bijne ne qaf kot njerzia..
Citim:Po citoj ato që tha Eria No way ...ti jo iher ..femi i urte ke zoti :p..