Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Mos shikoni kisha e gjamija.....feja e Shqiptarit esht Shqiptaria...!!! PS: I Feel like Bad Drown Boy... kurse mua me dukesh si Pashko Vasa ne fakt lool
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Mos shikoni kisha e gjamija.....feja e Shqiptarit esht Shqiptaria...!!! PS: I Feel like Bad Drown Boy...
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/01/2005 Vendbanimi: Eternity... Mesazhe: 4813
Pashko vasa ka vdek, ashtu me kujton......turp
__________________ Jeta eshte nje semundje vdekjeprurese seksualisht e transmetueshme.
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Pashko vasa ka vdek, ashtu me kujton......turp Djajte nuk vdesin kurre
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 Pashko vasa ka vdek, ashtu me kujton......turp
I pavdekshem...ne mendjen time.....ndryshe si me kujtojn te vdekshmit
te pavdekshmit kujtohen nga lloji i tyre pra nga te pavdekshmit e tjere ... nuk ja vlen te kujtohesh nga te vdekshmit satanai
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Angel, veri seksi ajo dora ne avatar. Aj ken imejxhen qe thua ti. (oo)
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Angel, veri seksi ajo dora ne avatar. Aj ken imejxhen qe thua ti. (oo) jo mo Cedrus ideja ime ishte kam ngel me gisht ne goje
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Angel, veri seksi ajo dora ne avatar. Aj ken imejxhen qe thua ti. (oo)
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Questa ragazza occhi cielo ... ha conquistato anche me.... Nuk me hiqet nga mendja.....
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Sa e lumturrrrrrrrrrrrrrrrrrr jam....Ia dole mbane miku ime...ia dole..jam kaq krenare per ty,me ne fund te shoh te qeshur...Te jam jashte mase mirenjohese,qe me qendrove prane mua,jo vetem ti po dhe familja jote...Jam shume e lumtur per ty
Jetë virtuale, dashuri virtuale, tradhëti virtuale, botë e rreme virtuale që kthen skllevër në perandorë, e perandorë në skllevër.....