Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Ku ti gjej kumbullat un tani? Pse cfare keni ju andej nga nahija juaj?
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 Ku ti gjej kumbullat un tani?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Pse cfare keni ju andej nga nahija juaj? PreZzemolo
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Pse cfare keni ju andej nga nahija juaj?
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 PreZzemolo Sa gusto te cuditshme paska Einxhi............ ... mmmmm
Citim:Po citoj ato që tha bruni22 PreZzemolo
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Sa gusto te cuditshme paska Einxhi............ ... mmmmm Te honsha synin
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Sa gusto te cuditshme paska Einxhi............ ... mmmmm
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Te honsha synin Ke kumbulla? Turll, mos u afro ti.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Te honsha synin
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Turll, mos u afro ti. Nuk te rri dot larg ............. .
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Turll, mos u afro ti.
M.c Sa do ken qe bashkjetojn turlli & cedro
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Nuk te rri dot larg ............. . E di............ Kete efekt u bej te gjitheve............... .
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Nuk te rri dot larg ............. .
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo E di............ Kete efekt u bej te gjitheve............... . Kam gusto ........... .
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo E di............ Kete efekt u bej te gjitheve............... .
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Kam gusto ........... . Po kumbulla............. ?
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Kam gusto ........... .