Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233
|
Re: Hmmm
Citim: Po citoj ato që tha Admirali
Mirdita njerez
Crazy, boll u ankove sikur po te behen padrejtesi. Mendimin tend te lire mund ta shprehesh ketu, deri ne ate fare pike sa nuk cenon tjetrin. Dhe dje, ai postim kishte arritur deri ne ate pike.
ne fakt nuk kuptoj se ke cenonte crasy me mesazhin e vet matane oqeanit. po kjo eshte dicka qe s'kam per ta kuptuar. bota ka miliarda njerez dhe secili nga ata miliarda njerez eshte i ndryshem pse duhet gjithshka te personalizohet?
Sot jam e dashuruar me gjithe boten, sot e kam shpirtin te mbushur plot. sot jam e lumtur qe love is my backbone. dhe ju kam shume xhan te gjitheve sepse mendoni cfare fuqie shpirterore kemi kur bashkohemi se bashku dhe i sjellim buzeqeshje njeri tjetrit. Mos me thoni qe jeni imune dhe nuk e keni ndier ndonjehere efektin. Pse mos e kemi kete efekt perdite??? Pse te humbim kaq sh kohe me ndarje kur mjafton te jesh vetem pak tolerant/e dhe edhe shpirti te qesh me shume?
perqafime te sinqerta te gjitheve juve qe nuk u njof dhe juve qe ju njof