Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Ke do kisha deshire te takoja...? E din vete !

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:02
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Une kur isha ne shqiperi takova te gjithe ato anetare qe kam shoqeri ketu ne forum.

Dhe te them te drejten kam mbetur shume e kenaqur nga njohjet qe kam bere sepse me te vertete dolen ashtu sic i kam pare dhe ne forum.
Nuk po i permend me emra sepse e din vete ato.

Por po te mu jepte rasti me takuar te gjithe ju, pse jo do te ishte nje kenaqesi te pinim dicka te gjithe bashke.

Hahahah gjeja me e forte qe me kujtohet qe te gjithe u therrisnim me nickname, s'kishte gje me te bukur

Nqs do te bej nje vizite ne Amerike, personat qe doja te takoja do ishin, Gangoo, Demon, Kontin, Dreqen, Evisen, Football, koten, Iliriusen, enigmen dhe cupken.

demon,   gangon evisen dhe mua..   na takon se jemi  dhe  afer me njeri tjetrin, lol..

ajo eshte e vertet.. se kur jam   takuar me  dreqen.. nuk flisnim ne  emer  me  fliste major ,  e i  flisja dreqe 

kshuqe  mire se te  vish...  dhe kur te  vish...Pm na  punojne   akoma

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:02
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
KRUMPENDORF
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 16/10/2006
Vendbanimi: ku tjeter vecse ne rruzullin tokesor
Mesazhe: 272

cilat femna jane singel a ban me cu doren

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:12
KRUMPENDORF nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të KRUMPENDORF Kliko këtu për të kontaktuar me KRUMPENDORF (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: KRUMPENDORF Shto KRUMPENDORF në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto KRUMPENDORF në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

vet jam e nxanun....

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:14
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
vet jam e nxanun....

ca  do me then kjo    Nxanun?

do   doja te takoja kete  siper meje

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:23
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Citim:
ca do me then kjo Nxanun?

do doja te takoja kete siper meje

S'ke ca e takon ti se e kam xane une

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:26
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

S'ke ca e takon ti se e kam xane une

lol

un  se kisha ne  ate kuptim , nejse .. meqe e  ke    zene  ti.. athere i bie  qe ti jap kafe   ciftit    se ne na lumi vlores keshu e kemi

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:30
lezhjani-82
I Pavdekshem

Hajde Kota se do ti pime kafet )

Ishalla s'na ka nigju helga se na myti.

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:36
Vlonjati99Tave
Arrakat

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Hajde Kota se do ti pime kafet )

Ishalla s'na ka nigju helga se na myti.

hahahaha, lol... po jo ore jo se ste mbyt   apo jo  gango...

kur te  dalesh ndonje her ketej nga  ct   vlla.. na   bej ndonje  ze.. se jemi qe jemi.. e pim ndonje  gje..

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:38
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Talking

E sheh Lezha sa mikpritsja jena ktej nga CT, hahahaahahahahahahahaha
Vec kur te ndahena, ma gjeni i ven ku me fut kryt se skam ka mytem
ahahahahahahahahahahahaha, sikur.................

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2006 01:40
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar