Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416
|
Re: Jame ne orar te punes po po e kthej nji got.
Citim: Po citoj ato që tha durrsak
Erdha Devolliu , me fal se u vonova nji cik por mu desh me cu Ksenian ne shpi, ti e pe vet se sa piu ajo. Ohhhhh kush na paska ardh, si je mi Helge, po rrini bashke, epo rrini rrini, biles rrini se meqe erdhe Helga po i boj une porosit.
Kamarier ksaj zonjushes do i sjellesh nja 2 qofte, cik kryp edhe nji vez te zime edhe nji grusht luledilli ksaj zonjushes qe ti myllet goja se ka fillu me fol shume, edhe tavolinen ktu mushe me birra. Naaa, kamarir mos hik se skena maru akoma. Do bish edhe nji plonc per Devollin edhe per mu e di vet ti, nji pjate midhje te perzime me sepie, hajt hik tashi.
Ju te dy, po kujdes se lat nam se ju pan te gjithe, po cik me von o derman. Mir ti qe je djal po spyska as kjo jo....shi shi shi ju ul ne prehen. Helga zbrit pra mo e huuu ika une sqenka gjo kjo pun. Se me e mar vesh ajo me myti fare. hihihihihi
hahahahaahahahah,o zot mos vdeksh kurre o durrsak!
kam qesh me lot dhe me brinje!o mami vdiqa duke qesh...sa bukur e ebn porosine per vete ky"durrsaku"o KSENIA???eh, neve ca na ka goja, myk?!hahahahahaahahah..oh mami vdiqa moj duke qeshur!
Reni, u lodhe ti xemla ime e vockel?!-ja se mire jam, rehat, bute dhe embel..,
po ha dhe ca fara luledielli qe ka shekuj qe nuk i kam pare as me sy!flm "durrsak"!Sa kujtohet shoqeria per mysafiret e rinj!
epo ishalla po maroni pune shpejt ju te dy,e na shkruani nonje te forte tjeter,
se une plasa duke qeshur , ja dhe baristi, po ma ben me sy dreqi..jajajajaja..
reni, po lene mar?mos ia fut grusht!hey, Durrsak!mos u bani em nerva,
kape renin se kot mos zihet keq me te...Eh,pun femrash hesapi,
ca na bane maj "EVA E PARE E NJERZIMIT!"na fute ne sherr me mijera shekuj..hahahahaahha...
KSENIA, ktheje dhe i teke prej meje lol.
paguaj une dhe vetem une....hahahahaahhaahah....
ju pershendes me gjithe shpirt te paster,
ju perqafoj si miq te zemres dhe te mendimit!
ju dua shume, ndonese nuk ju njoh fare...(pale sikur tu njihja...obobobobobo...ngela ne forum....kissees nga HELGA.
|