Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
devolliu
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/06/2004
Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia
Mesazhe: 482

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
devolliu vari qiillot asaj gotes tate se na hipe nepsin

ahahaha o sa kam qesh te marte e mira te martee lool

o dursak o djale i ri
po te prres ku vajte ti
un dhe ksenia i pim ato qe na dhe
ksenia e piu dhe iku
mua prap ketu me ke
mos ki frik se nuk jam deh
po rakia mbari qe dje
tani ajde kur te vish
na sill pak furnizim
se keshtu sic e kemi nis
besa spo gjejm as frymezim

ihihihihi gezuar

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Janar 2005 20:33
devolliu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të devolliu Kliko këtu për të kontaktuar me devolliu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: devolliu Shto devolliu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto devolliu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 416

Bari i thashethemeve...

e ca them?-Jeni shume te mire te gjithe!Heret keni filluar te pini
o shoke dhe shoqe!
Sa mire e keni ju!
Une ngela pa shiju as i lloj pije,vajze mamaje hesapi!Po mos kujtoni se nuk ma ka edhe mu qefi me pi!
Epo juicy, me erdhi ne maje te hundes!

ja erdha dhe une ne barin tuaj.Ma lironi nje karrige xhanem,
nuk ze shume vend une,
dhe ne preher mund te me mbani, nuk em vjen keq jo!

hahahahahaha, u deha pa u ulur akoma,
pale kur te ulem, apo te filloj te pi!

Ca po flas dhe une, epo em takon te shperthej nje here ne vit, si dinamiti!
Po ca te godas se?-ja Ksenia1-ate "devolliun", si thua ti motra?-apo jo???

Durresak?-ti si thua,i mendim si shok bari,meqe u mlodhem duke pire!
eh, ce ka gjet Devolliun me mua!!!!papapapapapa, i jam qepur qe mu qepte goja!
Po mbylle moj helga ate shkarpe de!-ku merr vesh Helga...bla, bla, bla...

Ju dua shume, ju respektoj, dhe bej shakka,
me pelqen te qesh shume,
dhe fantazoj shume...
ja do ritem dhe une!Do ze mend dikur!po kur?!

ju puq te gjitheve,Helga....

Mesazh i vjetër 05 Janar 2005 23:09
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Jame ne orar te punes po po e kthej nji got.

Erdha Devolliu , me fal se u vonova nji cik por mu desh me cu Ksenian ne shpi, ti e pe vet se sa piu ajo. Ohhhhh kush na paska ardh, si je mi Helge, po rrini bashke, epo rrini rrini, biles rrini se meqe erdhe Helga po i boj une porosit.
Kamarier ksaj zonjushes do i sjellesh nja 2 qofte, cik kryp edhe nji vez te zime edhe nji grusht luledilli ksaj zonjushes qe ti myllet goja se ka fillu me fol shume, edhe tavolinen ktu mushe me birra. Naaa, kamarir mos hik se skena maru akoma. Do bish edhe nji plonc per Devollin edhe per mu e di vet ti, nji pjate midhje te perzime me sepie, hajt hik tashi.
Ju te dy, po kujdes se lat nam se ju pan te gjithe, po cik me von o derman. Mir ti qe je djal po spyska as kjo jo....shi shi shi ju ul ne prehen. Helga zbrit pra mo e huuu ika une sqenka gjo kjo pun. Se me e mar vesh ajo me myti fare. hihihihihi

Modifikuar nga durrsak datë 06/01/2005 ora 03:14

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 02:16
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Re: Jame ne orar te punes po po e kthej nji got.

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Erdha Devolliu , me fal se u vonova nji cik por mu desh me cu Ksenian ne shpi, ti e pe vet se sa piu ajo. Ohhhhh kush na paska ardh, si je mi Helge, po rrini bashke, epo rrini rrini, biles rrini se meqe erdhe Helga po i boj une porosit.
Kamarier ksaj zonjushes do i sjellesh nja 2 qofte, cik kryp edhe nji vez te zime edhe nji grusht luledilli ksaj zonjushes qe ti myllet goja se ka fillu me fol shume, edhe tavolinen ktu mushe me birra. Naaa, kamarir mos hik se skena maru akoma. Do bish edhe nji plonc per Devollin edhe per mu e di vet ti, nji pjate midhje te perzime me sepie, hajt hik tashi.
Ju te dy, po kujdes se lat nam se ju pan te gjithe, po cik me von o derman. Mir ti qe je djal po spyska as kjo jo....shi shi shi ju ul ne prehen. Helga zbrit pra mo e huuu ika une sqenka gjo kjo pun. Se me e mar vesh ajo me myti fare. hihihihihi

hahahahaahahahah,o zot mos vdeksh kurre o durrsak!
kam qesh me lot dhe me brinje!o mami vdiqa duke qesh...sa bukur e ebn porosine per vete ky"durrsaku"o KSENIA???eh, neve ca na ka goja, myk?!hahahahahaahahah..oh mami vdiqa moj duke qeshur!
Reni, u lodhe ti xemla ime e vockel?!-ja se mire jam, rehat, bute dhe embel..,
po ha dhe ca fara luledielli qe ka shekuj qe nuk i kam pare as me sy!flm "durrsak"!Sa kujtohet shoqeria per mysafiret e rinj!
epo ishalla po maroni pune shpejt ju te dy,e na shkruani nonje te forte tjeter,
se une plasa duke qeshur , ja dhe baristi, po ma ben me sy dreqi..jajajajaja..
reni, po lene mar?mos ia fut grusht!hey, Durrsak!mos u bani em nerva,
kape renin se kot mos zihet keq me te...Eh,pun femrash hesapi,
ca na bane maj "EVA E PARE E NJERZIMIT!"na fute ne sherr me mijera shekuj..hahahahaahha...
KSENIA, ktheje dhe i teke prej meje lol.
paguaj une dhe vetem une....hahahahaahhaahah....

ju pershendes me gjithe shpirt te paster,
ju perqafoj si miq te zemres dhe te mendimit!

ju dua shume, ndonese nuk ju njoh fare...(pale sikur tu njihja...obobobobobo...ngela ne forum....kissees nga HELGA.

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 03:31
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

O Devolli po lene mer burre se se ka fajin kamarieri, po lene se ai sja lujti syun Helges por i hyni miza ne sy, sa xheloz qenke mor burr i dheut. Bo bo si ja paske bo kmishen e bardh gjith lang plonci ja paske bo. Kape ti goc, Helga me ty e kam apo nuk nigjon, hajde maroj ajo pun tashi, ske pse rri ashtu, mere cunin e coje ne shpi, pastaj hec e paguj. hihihihihihi

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 03:50
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

BARI I THASHETHEMEVE....

Citim:
O Devolli po lene mer burre se se ka fajin kamarieri, po lene se ai sja lujti syun Helges por i hyni miza ne sy, sa xheloz qenke mor burr i dheut. Bo bo si ja paske bo kmishen e bardh gjith lang plonci ja paske bo. Kape ti goc, Helga me ty e kam apo nuk nigjon, hajde maroj ajo pun tashi, ske pse rri ashtu, mere cunin e coje ne shpi, pastaj hec e paguj. hihihihihihi

HAHAHAHAAHHAHA,o mami,po s engre dot mar"durrsak"?Per zotin (zot me fal e??)
nuk mund ta coj, s eeshte peshe e rende, pale dhe ploncin e ka ngrene te gjithin
eshte fryre em shume xemla ime...Kseniaaaaaaaaaa, ktheje pak kryt maj vajze1ah ca shoqet je!m`nimoni pak , se po rrxohem me gjith te,
e nuk bajn gja tjeter mileti, vetem thashe theme masanej...hahahaha

Po ti"durrsak"?ku po shkon mar!ec ktheju mrapsht!kshtu iket a?hajt mar mos paguj, se paguj vet, po m`nimo pak me cu Renin deri n`shpi!
He shko nez Ferrarin i her!aman se marova,shtyj e rrxoju..hahaahaha

Ej ti kamarier,ca bakshishit dan mar djale?!a pak te kena ba xhiro, pa dan edhe bakshish!uh njani, me sy te shtremt,si em te pas lin lopa e murrme...ik mar
qyqar e laj naj pjat a filxhan, ca mi ke ngul syt si qen i larme...
se shef si ekam si krajf ket si po me man ne prehen a?!
hahaahahahahahahahahhaahah,
mami vdiqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
me rente pika mua o zot!hahaahahahahh.....
"Durresak", mos bej si i urte ti e, po ca ma perqafon ashtu Ksenian se?!
hahahaahahahahaha, E shikon Reni????u rrit dynjaja...he...

ju perqafoj forttttttttttttttttttttttttttt, te treve!

ju du qum, e qum....

Helga, ala ne Paris dreqja.....

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 04:02
durrsak
INXHINJER LULESH

Re: BARI I THASHETHEMEVE....

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra

Po ti"durrsak"?ku po shkon mar!ec ktheju mrapsht!kshtu iket a?hajt mar mos paguj, se paguj vet, po m`nimo pak me cu Renin deri n`shpi!
He shko nez Ferrarin i her!aman se marova,shtyj e rrxoju..hahaahaha

"Durresak", mos bej si i urte ti e, po ca ma perqafon ashtu Ksenian se?!
hahahaahahahahaha, E shikon Reni????u rrit dynjaja...he...

ju perqafoj forttttttttttttttttttttttttttt, te treve!

ju du qum, e qum....

Helga, ala ne Paris dreqja.....

Prit maj se spo iki kun, a nuk po shef qe i ka ra rripi i pantollve a. Po shkoj me ja mar maj se asht mes rruge e zdu me ja lan nja tu se pale ca po kujton maj, se ka qen me mu gjith diten , hihihihihihi.
Edhe ti e ke fajin qe me vesh at fun te shkurten te thashe maj se je e gjat per me vesh nji at fun edhe te dalin kamet si shtyllat e venedikut po kuj me i than qe ti bie dekun per me i vesh.
Po ky dreq e hongri ploncin gjith apo e ndau me kamarierin, bre bre sa i ron qeka ky re. Po si e man ti siper kte maj, ja ja, ky su ngreka dot. Prit maj se po mar makine se e kam proshim te funit ne 91 asht ba, e ta po e hypim aty e ju shkoni kurse une me ksenian po shkojme mas jush pra.
Po qe se te kan tepru ca fare lenja kamarierit per bakshish. 1 minut se erdha se me ka kap keq......e di ti si te ban birra. Se mos ikni e me leni vetem se ju vrava se skam as lek me pagu hihihihihihi, sme punon debit kart hahahahahahaha

Modifikuar nga durrsak datë 06/01/2005 ora 04:25

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 04:07
Sykaltra
Gazetare cnn

Re: Re: BARI I THASHETHEMEVE....

Citim:

Prit maj se spoik kun, a nuk po shef qe i ka ra rripi i pantollve a. PO shkoj me ja mar maj se asht mes rruge e zdu me ja lan nja tu se pale ca po kujton maj, se ka qen me mu, hihihihihihi.
Edhe ti e ke fajin qe me vesh ate fun te shkurten te thashe maj se je e gjat per me vesh nji at fun, po kuj me i than.
Po ky dreq e hongri ploncin gjith apo e ndau me kamarierin, bre bre sa i ron qeka ky re. Po si e man ti siper kte maj, ja ja, ky su ngreka dot. Prit maj se po mar makine se e kam proshim te funit ne 91 asht ba, e ta po e hypim aty e ju shkoni kurse une me ksenian po shkojme mas jush pra.
Po qe se te kan tepru ca fare lenja kamarierit per bakshish. 1 minut se erdha se me ka kap keq......e di ti si te ban birra. Se mos ikni e me leni vetem se ju vrava se skam as lek me pagu hihihihihihi, sme punon debit kart hahahahahahaha

iiiiiiiiiiii, ca shoku!po vet ehoqi rripin ai, me akuzo shejtani muve...
hahahaah, e hoqi me rref kamarierin,.mir ia bani!he ..po hajde veja tani rripin se...nuk i ban ma...asht liru...hahaahahah

ej, po ferrarin kue ke parku , lene Porshin i her,
se nuk na xen te dyve...hahahaahah
shpejt shko ne banjo ti, ala se bane ..?hajt mar bane ktu, marre fort per kta,
ktheju me shpin ka muri..kush po te shef!
shpejt se marova, me la fuqia...aman hajdeeeeeeeeeeeee!

ju du fort,folttttttt e folt...Kseniaaaaaaaaaaaaa?-eh sa e mencme ajo!e zgjut p[er ner!
ej "durrsak", sa per te kariku ate "Debit Card", fut nja 10 mije $ ne cheking account, e boll na dalin per i jav,, -si thu ti?!

shpejt bane tesh se ka gjum djali, i ran edhe pantalonat mar...uh mamii, sa marreeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puq puq ju te tleve HELGA...

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 04:29
durrsak
INXHINJER LULESH

JAM NE VEGAS MOJ HELGA
I lash te tana aty, do jem per nja 4 dit ketu te djelene kthehem. Por ti mos pi maj ma jepma nji at shishe se spaske te ngopun sonte, edeh qenke gerfisht cik ke balli, prit se i them ksenias te pastroj cik. Ika se se kam bo po pastaj ku me e bo un, a nuk e shef qe ska mur a. Vetem me e bo ke hahahahahahahaha, lene se spo e them por sjam tu pyt maj po e boj nji ty mas shtylle, hihihihihi sqenka shtylll maj qenka nji nga forumi qe zdu me ja permen emrin hahahahaha. Me thuj maj me gjej naj ven se me shpetoj , hej ku iku Ksenia...?

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 04:43
Sykaltra
Gazetare cnn

hahaahahahahahh

....
bane mar bane...o zot s`di sa mir munesh me e majt mar njat sen...
hahahaahahahahahahah...
Ksenian kerkon ti???-shife mar ka myll syt prej gazepit, mos me ni zhurmen tane,
kur ta bash...hahahaahahah

mos hskruj ma se mbarovaaaaaaaaaaaaaaaaa.....hahahaahahahahah
ju puq folt te treveeeeeeeee!

he , edhe pak, shtyje, he, fute ne makine, he,

Reni , si ndihesh, a je ma mir xemla??????
kis ke balli tya te kam xhan fare...

Mesazh i vjetër 06 Janar 2005 04:57
Ora tani: 11:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar