Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur... Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Re: Re: Lord of Rings ?ah po po

Citim:
Po citoj ato që tha smeagol

Edhe un gezohem tulipani
Me ke prekur te pika ime me e dobet Pink floydat...nese dikush do te kerkonte rrugen per ne zemren time..nisja do te ishte aty...nejse
diabolicu e dinte un vetem sa ja kujtova

AH po smegoli....eshte nje nga personazhet me te vecante qe me kane pare syte qe kur mbaj mend qe shikoj filma...
ai eshte me dy personalitete por eshte i vetmi qe mposht etjen per pushtet...edhe un dua ti ngjaj...po ska njeri gjalle ne bote me kete virtyt..

mendo sikur...mendo si john lennon

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world...

John Lennon

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Hmmm... ti ke kapur nje nga pikat e mia..John Lennon!!
Photobucket - Video and Image Hosting
Sa per muzike s'ma ha qeni shkopin!!

Sinqerisht s'me duket gje aq negative etja per pushtet por jam e idese qe jo gjithmone qellimi i justifikon mjetet...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 04:36
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

Ua me fal, po kush e permendi inteligjencen gjekundi? Megjithate ta mbeshtes mendimin, nuk varet nga gjinia.
Hmmm...
Mendo sikur njeriu mos te kishte gjini sa pyetje do te lindnin nga kjo fjali.

Sic e kam thene edhe here te tjera Fshati qe duket sdo autobuz... Jo per gje po merr avash avash ne kemb.

Mendo sikur te benim nje konferenc forumistash,papapa si do te plaste sherri...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 04:40
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Sic e kam thene edhe here te tjera Fshati qe duket sdo autobuz... Jo per gje po merr avash avash ne kemb.

Mendo sikur te benim nje konferenc forumistash,papapa si do te plaste sherri...

Pse nuk ka plasur sherri me kohe ketu ne forum?
Mendo sikur ti hidhje nje sy shumices se temave, anemban vetem sherre ka.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 04:54
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa

Pse nuk ka plasur sherri me kohe ketu ne forum?
Mendo sikur ti hidhje nje sy shumices se temave, anemban vetem sherre ka.

Tema ku eshte bere me sherr ka qene Une ti dhe vdekja .Une isha nje nga tre antaret e hapjes se temes keshtu qe me sherr vallai u mesuam.Jete e veshtire eheheheh

Ika une se vajti shume vone kendej.Jam me studime...

Naten yllo...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 05:00
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Naten Diabolic! Studim te mbare!

Mendo sikur te qeshje po aq here sa te qaje ne jete... do te ishim me te lumtur? Apo serish do te kujtonim vetem kohet kur kemi qare... hmmm...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 05:02
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
smeagol
sa pak qe me njifni

Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235

Re: Re: Re: Lord of Rings ?ah po po

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re viking.gif
Ky file është shkarkuar 60 herë.

Citim:

Ore po mire per te gjujt ke ardh ketu ne forum ti?Pastaj ke grua dhe femij qe te presin ne shtepi :p :p

Ps:Neser te pres te Aleksander te ta shkul pak veshin...

Mendo sikur te ishte Stela ketu me mua...Jo per gje por kisha per ti folur per disa gjera ashtu ne pergjithsi :p :p :p :p

he se spo gjuaj vetem un un...po gjuajme te dy ketu..nejse

p.s:se si me vjen kur te shikoj keshtu....o romantiku i lagjes
po te ve para ilirusa..apo ...?nejse shihemi te vendi iqenit nga dreka...

"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 15:27
smeagol nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të smeagol Kliko këtu për të kontaktuar me smeagol (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: smeagol Shto smeagol në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto smeagol në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
smeagol
sa pak qe me njifni

Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235

romantic muzik

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 00022032.gif
Ky file është shkarkuar 57 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Hmmm... ti ke kapur nje nga pikat e mia..John Lennon!!

Sinqerisht s'me duket gje aq negative etja per pushtet por jam e idese qe jo gjithmone qellimi i justifikon mjetet...

ashtu...john lennon nje ng apikat e tua..?atehere duhet te te pelqeje kjo:

Let It Be

When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
Let it be, let it be. Yeah

And when the night is cloudy,
There is still a light that shines on me,
Shine on until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music
Mother Mary comes to me
Let it be, let it be.
Let it be, let it be,
Whisper words of wisdom, let it be.

mendo sikur...mendo si keta cunat...pastaj kur ta kuptosh se ca po mendon do te thuash:

Let It Be

P.s:e kisha per ndjenjat ne pergjithsi...etja per pushtet eshte vetem rasti konkret i fillit...
a sdo te ndiheshe edhe ti si e burgosur para ambicies,ose nje vesi te keq?kete po mundohem te te shpjegoj...

"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 15:50
smeagol nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të smeagol Kliko këtu për të kontaktuar me smeagol (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: smeagol Shto smeagol në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto smeagol në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Re: Re: Another brick on the wall

Citim:

O do vdes une fare kur ban si interesante.Me fal ke citoj une Siddharten e Herman Hesse?Gabohesh...
Une citoj thjesht veteveten.
Pastaj meqense ma kujtove sa per informacion une nuk jam katalog muzike qe ti tekstet e te gjitha kengeve.Keshtu qe njerez jemi ,nuk jemi qenie superiore si puna jote e cila mban te verteten absolute.Moj tulipan se me habite fare por ti mos kujton se une jetoj ne forum moj xhan qe me citon vendbanimin qe kam shkruar te forumi.Mos do te te coj adresen e shpise se mos ndodhta e analizon edhe ate dhe kupton qe jam pezul dhe me ate.Por ndoshta ke te drejt se shtepine e kam ne kate te 3...

Moj njihemi gje ne te dy se me dukesh si menyre shkrimi i njohur.Mah nejse...

Gjithsesi ...

Ps:A hundred days had made me older since the last time that I saw your pretty face
A thousand lights had made me colder and I dont think I can look at this the same
But all the miles had separate
They disappeared now when Im dreaming of your face

Nese do te me kishe thene per kete kenge me siguri do ta gjeja.Nuk jam fans i pink floyd ,gjithsesi ke te drejte qe ma kujtoi...(une thashe qe ishte vellai im i vogel smeagol dhe jo shoku ok tulipan) Naten...

Ha ha ha.. ne te vertete mendoj se njeriu duhet te thote ato qe mendon, nese ato jane interesante per bashkebiseduesin akoma me mire...s'po kerkoja te isha interesante vetem se fjalet e tua me kujtuan nje fraze te ketij libri dhe thashe mos e kishe lexuar dhe ti. As ti s'me njeh se ndryshe do ta dije qe se mbaj veten per qenie superiore dhe te verteten absolute jo vetem se kam por as nuk e kerkoj sepse nuk ekziston .Me pelqen ironia dhe ato qe jane ironike...ndryshe s'do vazhdoja te flisja me ty.

Ps. JO s'besoj se njihemi ndryshe do ta mbaja mend qe te pelqenin Three Doors Down - Here without you...

nuk e di nese i njeh The Fray
How To Save A Life

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2007 21:46
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

mendo sikur kjo teme eshte kthyer ne cit-cat.....upsssssssss

sikur te jetoj vetem per nje cast prane engjejve do ta coja jeten time ne ferr.

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2007 01:47
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Re: Re: Re: Another brick on the wall

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Ha ha ha.. ne te vertete mendoj se njeriu duhet te thote ato qe mendon, nese ato jane interesante per bashkebiseduesin akoma me mire...s'po kerkoja te isha interesante vetem se fjalet e tua me kujtuan nje fraze te ketij libri dhe thashe mos e kishe lexuar dhe ti. As ti s'me njeh se ndryshe do ta dije qe se mbaj veten per qenie superiore dhe te verteten absolute jo vetem se kam por as nuk e kerkoj sepse nuk ekziston .Me pelqen ironia dhe ato qe jane ironike...ndryshe s'do vazhdoja te flisja me ty.

Ps. JO s'besoj se njihemi ndryshe do ta mbaja mend qe te pelqenin Three Doors Down - Here without you...

nuk e di nese i njeh The Fray

Fillojm nga fundi.
Jo nuk i njoh The Fray sepse nese ti je apasionuar pas muzikes une jam pas futbollit.Nese do ndonje informacion per ndonje lojtar ose skuader futbolli ta jap une sa hap e mbyll syte :p :p Gjithsesi jam i orientuar drejt Linkin Park,3 doors down,Evanescence si preferenc muzike.Nejse...
Besoj se do vazhdojm te flasim edhe ne tema te tjera,te ftoj te marresh pjese tek temat e tjera sepse aty ndoshta do mund te njohesh ndoshta pjese te karakterit qe ne tema te caktuara nuk duken.Meqense te pelqen ironia dhe ato qe jane ironike besoj se do filloj te te pelqej edhe une sepse jetoj bashke me ironine :p :p :p :p

Me te vertet nuk te njoh por ti i ngjan shume nje personi qe njoh une nga menyra sesi shkruan.Gjithsesi...

Ja kalofsh mire...
Diabolic A’S

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2007 02:08
Ora tani: 22:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar