Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kumbulla
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/03/2007
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 120

lu ti ari77labi qe do besh plazh...

u beme prap me nxjerr pulovrat . Une jam vesh me xhins kemishe te bardhe pulover te kuqe                                                              

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Prill 2007 16:34
kumbulla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kumbulla Kliko këtu për të kontaktuar me kumbulla (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kumbulla Shto kumbulla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kumbulla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha kumbulla
lu ti ari77labi qe do besh plazh...

u beme prap me nxjerr pulovrat . Une jam vesh me xhins kemishe te bardhe pulover te kuqe                                                              

opopo te imagjinoj shume seksi...
floket lidhur topuz... brune.. e gjate..

ah sikur te ishim bashke ne plazh...aahahaahahahhahaahahaha

Mesazh i vjetër 18 Prill 2007 16:37
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Prandaj iku dielli ketu se qeke ti ne plazh

hahahhahahahhahaahhhahhahahahahha

Une jam veshur shume sportive, me tuta.

Mesazh i vjetër 18 Prill 2007 16:53
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aloha
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/09/2006
Vendbanimi: Madrid
Mesazhe: 95

Talking

ca kam vesh un asgjo si mka bo nona

Mesazh i vjetër 18 Prill 2007 22:10
Aloha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aloha Kliko këtu për të kontaktuar me Aloha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aloha Shto Aloha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aloha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kumbulla
Anetar i regjistruar

Po citoj ato që tha ari77labi                                                                                 opopo te imagjinoj shume seksi...
floket lidhur topuz... brune.. e gjate..

ah sikur te ishim bashke ne plazh...aahahaahahahhahaahahaha

Haaahaaa haaaaha, a kishte njerez ne plazh a jo ?

Mesazh i vjetër 19 Prill 2007 12:54
kumbulla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kumbulla Kliko këtu për të kontaktuar me kumbulla (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kumbulla Shto kumbulla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kumbulla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

pantallona te bardha,kanatiere te bardhe dhe nje xhakete te holle te zeze me menge trecerekshe dhe balerina te zeza.

Mesazh i vjetër 19 Prill 2007 13:41
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kumbulla
Anetar i regjistruar

kemishe roze e vrare me viza gri , pantallona gri, kepuce me taka gri e erret pardesy e lehte gri.

Mesazh i vjetër 19 Prill 2007 18:26
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

fustam te kuq pallto gri,, kepuce gri,canta gri me e erret se palloja...dhe nje shall me cirka kuq gri bezh zi

Mesazh i vjetër 19 Prill 2007 19:28
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
fustam te kuq pallto gri,, kepuce gri,canta gri me e erret se palloja...dhe nje shall me cirka kuq gri bezh zi

nga je nis kshu??

une kam veshur nje fustan te zi me te bardhe, cizme te zeza dhe pallto te zeze... te mbrendeshmet i kam te bardha me fjongo roze.

Mesazh i vjetër 19 Prill 2007 20:00
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

kisha meeting sot...lidhje pune jo meeting gili vili....se ashtu dal pa la surratin une se vras menjen...

Mesazh i vjetër 19 Prill 2007 20:30
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar