Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

po dil pak te shikojme o lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Tetor 2006 00:33
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Gangoo
E bukur
Krenare
Confident

Shume bukur fotot.

ps. cfare do te thote Gangoo?

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2006 00:28
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Ky psikonova i ngjaka shume kengetarit te grupit "My chemical romance".

Mbase dhe gaboj, por sigurisht nuk ka aspak fytyre shqiptari.

Psiko kur te kesh ndonje foto sic te ka bere nena do te jemi me te lumtur.

CUnat bjond s'me kane terhequr ndonjehere.

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2006 04:37
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Balerina
Rose of Silence

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Mbase dhe gaboj, por sigurisht nuk ka aspak fytyre shqiptari.

Ke shume te drejte.

Psikonova, nuk dallon fare si shqiptar.
Zakonisht shqiptaret njihen ne cehre, por te te shihja ty rruges, nuk do te te merrrja per shqiptar, madje as do e besoja qe do ishe shqiptar.

Gjithsesi, fotot shume te bukura, sidomos ajo e dyta.

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2006 04:50
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Ahhh Balerina, Gangoo do te thote Gangsterre

U pergjigja une ne vend te helges, shpresoj qe te me fali, po s'me rrin goja mbyll mu.

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2006 04:53
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Balerina
Rose of Silence

Citim:
Po citoj ato që tha doktori_chicago
cun me sexy si un ska ktu

Doktori...xhinset i kishe shume te bukura!

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2006 04:55
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

...

...doja thjesht tju thoja se ai ne foto eshte vokalisti i grupit tim te preferuar MCR dhe quhet Gerard.Arsyeja qe vura foton e tij eshte se i ngjaj shume dhe grupi muzikor ku jam une mundohet ti afrohet rrymes se MCR.Une jam 16 vjec prandaj ju genjeva se nuk doja ta merrnit vesh se kush isha.Te koncerti ne durres dikush me hodhi boje ne koke qe te dukesha si ai ne foton qe kam bashkangjitur.Pra historia e bojes eshte e vertete GANGOO ndersa Gerardi u vra me te vertete ne nje koncert te tijin.Nuk di si ta shlyej kete......me vjen shum keq dhe gjeja e pare qe do te beja do tju kerkoja te falur..........Meqe ra fjala grupi im ta shpif.......repertori jone eshte i mbushur vetem me covera.......dhe une jam nje deshtak......

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2006 22:10
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

...

dodoja te shtoja edhe dicka...me pare une pija shume qetesues dhe nuk behesha me njeri....familja me coi te vizitohesha.....dhe ata me nxorren te droguar....shyqyr qe njhnim nje psikolog...se do te isha duke bere terapi me te droguarit tani.....nejse....besoj se tironcit e dine se kush jam....nje nga ata tipa qe pin bar te parku...dhe rri te Converse...ne kemi len nam te keq dhe asbje sna do...prandaj gnjeva por so mundohem ta ndreq.....

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2006 22:48
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

psikonova ske pse te kerkosh falje zemra se ka dhe me rrencake se ti ktu ne forum........ dhe une e di shume mire se disa foto ktu jan fallco dhe spo jap emra sepse sme interreson shume.... pune e madhe pse ke vu foto fallco sikur u ba nami.....nejse ma merr mendja qe ti do jesh me sempatik se ai ne foto se ai per zoten si vampir mu duk..

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2006 22:48
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

...

Flm. do doja te shkonim mir bashke.....me pelqejne shume shkodranet dhe shkodra....kam shum histori..atje.....je shum e mire.....sot do pres floket.......gjithsesi....do ti zgjas prap......pak a shum si ai jam por nuk i kam ly floket dhe kam nje mjeker qe e kam bere gershet...

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2006 22:52
Ora tani: 04:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar