Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Fati i ka trokitur në derë një emigranti shqiptar në Itali i cili ka fituar 1 milionë euro në një llotari në Rimini. Lajmi është bërë i ditur nga mediat italiane të cilat kanë bërë të ditur se i riu ka shpenzuar vetëm 30 euro për biletën fituese. Kjo nuk ishte hera e parë që i riu 25 vjeçar luante duke provuar fatin. Tentavita e dytë e tij ka rezultuar fitimprurëse për shqiptarin.

Mendim i castit ......... eshte Ari .....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 02:02
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ari duhet ta ndaje shumen me antaret e FH perderisa eshte antar i forumit.
O Ari nese eshte e vertete Ti Gzosh me shendet parate. Tashti kthehu ne Shqiperi.

Mesazh i vjetër 07 Qershor 2008 02:04
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

turrll-demokrate

ah u hengert goja mjalt ..

me jepni nr e llogaris,,,
keni nje udhetim te paguar,ecni ku tu doj ......

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2008 02:22
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Turll....me te vertete qe sot nje djale shqiptar ketu fitoje 1 milion euro....
Ishte ne faqet e para te gazetave...

Albanese vince Gratta e Vinci 1 milione di €
Jane bere italiant me lujt mendsh

Hallall i befshin....se me thane qe ishte cun me mend dhe i urte. Ishalla ka tru t'i vej ne qarkullim ato leke.

Ari e ke rrallen ti tani....hajt boll u lodhem duke punuar......

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2008 04:12
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Re: turrll-demokrate

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ah u hengert goja mjalt ..

me jepni nr e llogaris,,,
keni nje udhetim te paguar,ecni ku tu doj ......

Ari mi nis me western union ose me money gram se jane me lire se pastaj i menaxhoj vete

turll a je dakort ti, ose te mi nisin n'llogari tanen?

Lele dy here po ja uron rradhen Arit te fitoje a?, tash uroja vedit ose ne njonit anej nga Padova

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2008 05:08
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

weeeeee ...
... dëgjohet Haddaway në ora 2.30 të notës ....... hajde të zejë mo gjumi tani ......

p.s. - isha shum mirë ke ... " sweet balads "

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2008 05:26
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Vellackua ime po shkruan provimin e pare te matures sot...letersi

Ishalla del mire majmuni,se ai (njelloj si e motra)e ka pas inat shume letersine (po e motra ish llafazane&coc i jepej per te prrallisur,ndersa ay ....
Jam ne merak tani,spo me ben as mesazh majmuni....kam hall po e mora i ben teli vezh-vezh ne sallen e provimit :p

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 15:12
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Eh sa ndryshojne djemte nga vajzat...Me shume kisha une merak se ai majmuni ime qe po shkruante provim....
Po cbere ore,ca te ra...ca pyetjesh kishte..shkruajte mire,paster...
ai : He moj he se mire i bera te gjitha...nuk ishte i veshtire moj jo...ca epitete me kerkonte....
Ca do i sjellesh vellait ti??

Une kisha mendjen ke provimi,ai donte dhurate...mistreci.

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 17:25
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Hajt Eria mos u Merzit...se do ti kaloje me sukses si te gjithe ne ne ate kohe....
Booo ca frike kam pas une....
Dhe kur i mbarova kam qajte me denese

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 17:29
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Dhe une e kam pas me mire ti beje une provimet se ai miu ,se te pakten e di qe mesoj ,ndersa ai eshte derr dembeli !!
Kam pasur me shume frike ne provimin e fizikes me goje...aty jam tmerruar fare..se une kisha nje te keqe..hyja pa radhe ne fillim fare se sduroja dot..doja ta hiqja qafe !

Mesazh i vjetër 09 Qershor 2008 17:31
Ora tani: 11:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar