Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717
|
Citim: Po citoj ato që tha diabolic
Hahahahaha jo jo A'S jane inicialet e emrit dhe mbiemrit tim.Gjithsesi sdo ishte ndonje cudi e madhe nese do ishte Associazione Sportiva por meqe une jam Milanist Do te ishte AC Milan.Nejse...sa per gjuhen qe e kam brisk nga gilete mac 3 e kam kthyer ne willchinson 4 :p Jam mesuar me debate dhe me pergjigje pak te hidhura ndryshe nuk do te studjoja politik.Me kujtohet qe kur isha ne shqiperi dhe merrja pjese ne takimet e forumit rinor te PD kur futesha une kryetari i thoshte nje shokut tim qe kur te behen mbledhje mos te me thoshte se beja vetem debate me njerzit.Eh kohe te rinis ato :p :p Po mire se nuk na the se me ke beje tifo ?
Ps:Ishalla je nje kopje se po ti ngjash me te vertet asaj ne fillim do te dashurohesha pastaj sdo te te duroja dot :p :p
Mendo sikur zoti te mos na kishte dhene fjalen dhe krijuar Bill Gatesin...
Sa monotone do ishte kjo bote
Qe thua ti jam milaniste dhe une, por mos kujto se te kopjoj... nuk e di ti po une e ndjek qekur ishte ajo treshja e famshme (e di per ç'fare e kam fjalen besoj)
Tani me duket sikur eshte kthyer ne skuader mercenaresh po nejse jane vetem opinionet e mia.
Hmmm...sikur ta dija se studioje nje gje te tille. sinqerisht s'me kane pelqyer ndonjehere forumet e politizuara. E di pse? Sepse jane pikerisht ... me nje kryetar qe s'do rivale te tjere qe te diskutojne sepse ka frike mos duket teper i paafte..praktikisht pasqyra e te gjitha partive sot ne Shqiperi. Njehere kujtoja se isha dhe une demokrate, por kur fillova te rritem, te arsyetoj me koken time, te lexoj libra qe s'ti keshillojne mesuesit ne shkolla por duhet ti gjesh vete e kuptova se ne Shqiperi PD s'perfaqeson te djathten e PS idem te njejten gje. PD as emrin se ka te nje partie te djathte ti duhet ta dish me mire se une. Tek ne jane vetem mbeturinat e "pseudokomunizmit" te Enver Hoxhes & co...per fat te keq ne gjithe keto vite s'kemi ndertuar asgje.
Ha ha ha tani kush e di si do me hudhesh per keto idete e mia..mbase duhet te hapim ndonje teme per politike?!
Ps. Boll me kopje...une jam ajo qe jam..pastaj s'besoj se ka me te padurueshme se une
Mendo sikur zoti mos na kishte dhene fjalen ...o zot gjithe mendimet tona ne shesh! C'fare rremuje!!
Mendo sikur zoti mos na kishte dhene Bill Gates...do na kishte dhene nje tjeter !!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|