Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Bashkangjitje: 1509.jpg Ky file është shkarkuar 21 herë.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Co kjo ??? ja ku e ke Eria as une se njifja por kolegja e punes ma tregoi e di qe me beri efekt
Citim:Po citoj ato që tha Eria Co kjo ???
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Principeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Vdiqaaa per gjumeeee!
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Vdiqaaa per gjumeeee! amon se gjume do fleme gjithe jeten ...sje hic perjete note ti goce
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Vdiqaaa per gjumeeee!
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doli Air Force nga BB-ja
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA amon se gjume do fleme gjithe jeten ...sje hic perjete note ti goce Kshu m'thote edhe nje shoku im.Sa ngjani o goce
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA amon se gjume do fleme gjithe jeten ...sje hic perjete note ti goce
Citim:Po citoj ato që tha Eria Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doli Air Force nga BB-ja Ma mire se na ka munguar ne forum ...eria pse doli na trego icik ...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doli Air Force nga BB-ja
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Kshu m'thote edhe nje shoku im.Sa ngjani o goce si e ka llagapin ky shoku e njoh ...mos e kam kushuri moj
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Kshu m'thote edhe nje shoku im.Sa ngjani o goce
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Ma mire se na ka munguar ne forum ...eria pse doli na trego icik ... Se ishte hmmmm si te themi...hmmm pra Ku e kam ate AD,ku e kam ?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Ma mire se na ka munguar ne forum ...eria pse doli na trego icik ...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si e ka llagapin ky shoku e njoh ...mos e kam kushuri moj Po ca z'ben vaki. Ti njeh b*** e dreqit jo me shokun tim
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA si e ka llagapin ky shoku e njoh ...mos e kam kushuri moj