smeagol
sa pak qe me njifni

Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235
|
Prape jam keq....tani jam me keq nga c'kam qene ndonjehere,se kisha menduar ndonjehere qe mund te isha kaq i brishte,dhe kush une?une qe gjithmone dobesise dhe frikes i vija shkelmin ne fytyre...Gjithmone e kam mbajtur veten per te forte,njeri qe i duron tundimit,por tani me ngjan se gjithe kjo trimeri ka humbur neper shembyllturen tende dhe eshte shnderruar ne shkak dobesie...e sa here me del perpara ti!Diten me ngjan sikur te shoh,sikur ke ardhur te me besh vizite,e naten me mbyt me endra.Se kisha menduar ndonjehere qe mund te isha kaq i brishte,jo jo asnjehere....mesa duket ti ishe dobesia ime,se dija qe mund te vuaja kaq shume,po mos te te kisha.Tani jam me te vertete KEQ.Tani kam nevoje per shoket,jam ne uren e fundit qe e ndan njeriun nga cmendina,dhe ashtu shtrire pres nje dore qe te me heqi merzitjen dhe ta nxjerri nga balta kete mendje te trubullt...PO po ti ishe dobesia ime,ishe ajo qe kur te kisha sdita te vleresoja dhe tani qe te thashe vete ik,me djek si zjarr,po prape ca gjera smund te ti fal,hajd se do kaloje.....shpresoj te kaloj,sigurisht qe do kaloje,thelle thelle do ta gjeje nje pike force,do kaloje....shpresoj
"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|