Regjistruar: 13/04/2006 Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot... Mesazhe: 390
Metal Motor apo makine?
__________________ The greatest thing we'll ever learn is just to love and be loved in return
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/03/2006 Vendbanimi: ......................................... Mesazhe: 1757
Makinë Pishina apo Plazh?
__________________ ..............................................................
Plazh Shetitje turistike me karroce apo gondola?
Me Karrocë Vrap apo notë
Nuk di not, keshtu qe ... vrap ne plazh bateri apo kitare?
kitare(sepse më pëlqen të këndoj...) patina apo biçiklet?
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Citim:Po citoj ato që tha Nigo kitare(sepse më pëlqen të këndoj...) patina apo biçiklet? Qe te dyja! Tennis apo badminton?
Citim:Po citoj ato që tha Nigo kitare(sepse më pëlqen të këndoj...) patina apo biçiklet?
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Badminton perhaps Kampim apo plazh?
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Badminton perhaps Kampim apo plazh? Plazh,teper dembele per kampim Sy blu apo sy zi?
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Badminton perhaps Kampim apo plazh?
sy jeshil ups harrova nuk eshte ne opsion blu blu Palester per gjimnastike apo vrap ne natyre?