Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

dhe pa leje mo
Mire pra,dridhe ti se une s'di. :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 16:41
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi

Une kujtoja se e njihje ti...Sabri ne bythe ishte...ka ndonje prirje lezbike?

BTW ....ketu organizojme dasma po nuk jemi agjensi martesash Cedrina...

Me Amorin kini prenotuar vete...po qe se nuk jeni dakord dhe doni ta anulloni ose ta shtyni, ne rregull...te djelen e dyte te Gushtit futim Brisin...dale me ke e kishte kerkesen Brisi?Ej dreq e humba ...

Ku ta njihja une mar zot? Mami ime ka shoqe te tjera

O Peshto, a po nderhyn i her tek amori se me ka fut ke injorimi. Vete e kam fajin gjanem duhej te isha tregu ma elokuent.

:p

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Bah ca ofendimit,

S``me gjen ma n`ket menje eh? a po ma jep apo jo? I cop cels asht he burr , s`Ã_sht naj kushedi se ca?

Enya, ca po don me Peshton maj. Po te kallxoj tek bleta se kisha nje MP prej saj sot.

Jane ne bela te madhe me keto demtimet qe po peson komuniteti bletar. Po nejse kan gjet nje treg ne australi dhe po sjellin shume meshku qe andej. Thuhet qe bletet meshkuj qe vine nga Australia, e kane hunden te madhe fort

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 16:44
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes.
Mesazhe: 1106

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Ku ta njihja une mar zot? Mami ime ka shoqe te tjera

O Peshto, a po nderhyn i her tek amori se me ka fut ke injorimi. Vete e kam fajin gjanem duhej te isha tregu ma elokuent.

Cedrina ti je si puna e asaj Vladit te Partise Komuniste italiane, qe se la Alessandra Musolini te bente shurren ne WC-te e grave te Parlamentit...

Se vertet transeksuale Vladi po Hajdarin e kishte!!!

Edhe ti shkon i dergon Amorit foton e Hajdarit...po cke o e uruar...nje poezi romantike me nje foto nga ato qe mendohesh shume dhe dashuria vazhdon...As Injorim as Monitorim as Ban....vetem Dasma lesbikesh!

Mua te lutem shume me lere te qete se deshin mbreme te me merni me zor celsin e Mejhones...boll i kam hallet e mia!

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:00
ishpeshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ishpeshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me ishpeshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ishpeshtimi Shto ishpeshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ishpeshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Isho erdha une ndonje gje me pi se jam per rruge te larget sot do rrish rehat nja 2 jave pa mua :p

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:08
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Isho erdha une ndonje gje me pi se jam per rruge te larget sot do rrish rehat nja 2 jave pa mua :p

Me darke do nisesh?Te dal te te percjell ne rrug e Kavajes?

Pi nje mimosa....po i ve shume akull...

Mund te sulem njehere deri ne Borsh vetem qe me trembe me ata qent e stanit...(plazhin si Eva e ben?)

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:23
ishpeshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ishpeshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me ishpeshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ishpeshtimi Shto ishpeshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ishpeshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:

Me darke do nisesh?Te dal te te percjell ne rrug e Kavajes?

Pi nje mimosa....po i ve shume akull...

Mund te sulem njehere deri ne Borsh vetem qe me trembe me ata qent e stanit...(plazhin si Eva e ben?)

.......... te plepat .......... .
Nga qente mos ki frike ....... edhe stani po te jene .. qene jane ne fund te fundit ......... .
p.s. kur isha heren e fundit ne shqiperi lashe nja tre kostume Hugo Boss qe sa i kisha blere ....... me gjithe kepucet. Ua fala atyre robve andej.
Dje rruges te semafori kishte dal njoni me nje tabele dhe kerkonte nje ride deri ne Barry ....... Zbrita nga Ranger Roveri dhe i thashe ........ na merre dhe shko vete ........... . Ndersa tani teksa po shoh keta kater monitoret e kompiuterave qe kam perballe, po mendohem ke te mbaj dhe ke te hedh nga keta I-phonet qe kam ne dore ............ ........... .
Na boj i uj t'gazum e shpetimo ........ te na lirohen icik gazrat e stomakut ........... .

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:37
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:

Cedrina ti je si puna e asaj Vladit te Partise Komuniste italiane, qe se la Alessandra Musolini te bente shurren ne WC-te e grave te Parlamentit...

Se vertet transeksuale Vladi po Hajdarin e kishte!!!

Edhe ti shkon i dergon Amorit foton e Hajdarit...po cke o e uruar...nje poezi romantike me nje foto nga ato qe mendohesh shume dhe dashuria vazhdon...As Injorim as Monitorim as Ban....vetem Dasma lesbikesh!

Mua te lutem shume me lere te qete se deshin mbreme te me merni me zor celsin e Mejhones...boll i kam hallet e mia!

No foto no. Vetem ne fb, per miqte e ngushte. Kam nje foto qe kam dale me Sabriun dhe te bijen ne nje plazh nudist

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:43
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:
Po citoj ato që tha turll

.......... te plepat .......... .
Nga qente mos ki frike ....... edhe stani po te jene .. qene jane ne fund te fundit ......... .
p.s. kur isha heren e fundit ne shqiperi lashe nja tre kostume Hugo Boss qe sa i kisha blere ....... me gjithe kepucet. Ua fala atyre robve andej.
Dje rruges te semafori kishte dal njoni me nje tabele dhe kerkonte nje ride deri ne Barry ....... Zbrita nga Ranger Roveri dhe i thashe ........ na merre dhe shko vete ........... . Ndersa tani teksa po shoh keta kater monitoret e kompiuterave qe kam perballe, po mendohem ke te mbaj dhe ke te hedh nga keta I-phonet qe kam ne dore ............ ........... .
Na boj i uj t'gazum e shpetimo ........ te na lirohen icik gazrat e stomakut ........... .

po c'ke o burr i dheut qe i hedh gjojnat kshu....pi nje uj me gaz,po ta dish qe ai te rregullon stomahun po pordhet ti shton...

ti ri ketu ne Mejhone dhe mos dile per shopping andej ketej...s'ke degjuar nga keto pordhe neper BBQ-te e shqiptareve te Teronos(jo Tirones he)

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:43
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:

po c'ke o burr i dheut qe i hedh gjojnat kshu....pi nje uj me gaz,po ta dish qe ai te rregullon stomahun po pordhet ti shton...

ti ri ketu ne Mejhone dhe mos dile per shopping andej ketej...s'ke degjuar nga keto pordhe neper BBQ-te e shqiptareve te Teronos(jo Tirones he)

OK...... po sapo u regjistrova per doktoraturen ne Guelph U (per injorantet qe nuk e dine, eshte Universiteti me i mire ne North America per ceshtjet bujqesore ...... pranohen vetem 100 studente ne vit) ............ do shkoj te blej nje kemishe tek Burberry ........... dhe ketu do e mbaj koken, nuk leviz me nga Mejhona. Shyqyr dynjaja do shkojne ne Borsh ........ keshtu qe do jete qetesi, do shplodhim veshet .........

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:48
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:
Po citoj ato që tha turll

OK...... po sapo u regjistrova per doktoraturen ne Guelph U (per injorantet qe nuk e dine, eshte Universiteti me i mire ne North America per ceshtjet bujqesore ...... pranohen vetem 100 studente ne vit) ............ do shkoj te blej nje kemishe tek Burberry ........... dhe ketu do e mbaj koken, nuk leviz me nga Mejhona. Shyqyr dynjaja do shkojne ne Borsh ........ keshtu qe do jete qetesi, do shplodhim veshet .........

Me duket do te te martojme edhe ty me ndonje shok homo!!!

Shume kemishe po ble....po te kesh ndermend per dasme neTetor tani se edhe Shtatori eshte full...

Mo po me ke do martohej Brisi se se gje e se gjej ate kerkesen?!!!

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2009 17:52
Ora tani: 17:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar