Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ishpeshtimi
Rest in peace

Regjistruar: 04/05/2007
Vendbanimi: Ne Ferrin e Dantes.
Mesazhe: 1106

Une kam pare shume lloje peshqish,por Dylber-peshkun s'ma ka zene syri.
Sa i madh eshte dhe c'ngjyre ka?

Pasi u mesova me jeten ne Jail dhe pata kenaqesi nga fantazimi i te perbrendshmeve te femnave(per kete kam shkruajtur edhe poemen "O ju breket me dantella"),mendova qe me prane kesaj jete do ishte sherbimi ushtarak ne nje vend ku grate veshin "burka"......
Ketu fantazia merr krahe,se po behen 3 jave qe nuk kam pare as edhe nje cm2 te trupit te femres.....Jam si tip murgu me rroba ushtarake qe pret te zbuloje Enigmen e fshehur thelle te femrave....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 23:09
ishpeshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ishpeshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me ishpeshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ishpeshtimi Shto ishpeshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ishpeshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

nuk e di jo me te thene e kam dhe une.
E hoqe uniformen me ne fund!!!
Levi's dhe Nike kombinim i kendshem.

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 00:04
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
nuk e di jo me te thene e kam dhe une.
E hoqe uniformen me ne fund!!!
Levi's dhe Nike kombinim i kendshem.

Oh is cheap....

Levi's si duket keto kohe s'ka shitur mire se kane bere shume ulje....Po sido qofte,xhinset nuk i kane fare keq......Ne Europe ishin tmerresisht te shtrenjta gjithe xhinset e firmave...Prandaj kur te shkosh me mire pazaros ne ato malls te Vostnit se sa te lesh per te blere matane Atlantikut.....Ah po....vetem benevreket e burrave ishin me te lira se ketej...

Ciao dhe vish ato tutat qe te rrine njit....une pertoj te vrapoj,ndaj do i drejtohem si gjithmone pishines....

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 00:09
ishpeshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ishpeshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me ishpeshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ishpeshtimi Shto ishpeshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ishpeshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Po bleva gje matane Atlantikut vetem kepuce do blihen se ketu neper rugickat e athines se amerikes u beme si shpi e femijes. Sa do qe vertitemi Aldo na terheq si magnet. Paske bere pazar je kompletuar me nje fjale...

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 00:24
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ishpeshtimi
Rest in peace

Citim:
Po bleva gje matane Atlantikut vetem kepuce do blihen se ketu u beme si shpi e femijes. Sa do qe vertitemi Aldo na terheq si magnet. Paske bere pazar je kompletuar me nje fjale...s'besoj te ndeshemi neper rugickat e athines se amerikes :p

Po ti c'ne ne Aldo..eshte firme Kanadeze....edhe une vetem atje shkoj,por me duket si cudi qe ka dege ne Amerike..ndonese ne disa reklama kishin edhe Cindy Crawford dhe te tjere amerikane te njohur.....
Pazar isha i detyruar te beja se shkova ne Kabul....por edhe ndonje gje jo te keqe mund te blije ne Europe,vetem qe nuk do ishte firme e degjuar....

Kinezet dhe vietkonget kishin pushtuar te gjitha dyqanet e rrobave te lira...

Ne athien e athines edhe mund te qelloje te takohemi mot(sivjet e mbylla lejen0..andej nga Astoria e Shejtankes nuk kam ndermend te shkoj,se per ndonje long uikend do t'ja mbaj andej lart nga Maine.....

By the way.... Shejtanka mos eshte pak me barre qe nuk forumoset me?

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 00:30
~Enigme~
Simplexity

Ka dege pyet ufff sa te duash atje e kthejme koken fillimisht e pastaj ku te na shpjeri delli. Maine ne vere ...ide e mbrekullueshme outdoor activities sa te duash, sailing, koncerte...sidomos tani nga Maji

Ore u forumose ti prape ne te njejten firme. Ehu perparon njerzia s'ri ne vend numoro :p
Shejtanke I'll call you se me futi idera ky mua

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 00:49
ridii
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/09/2006
Vendbanimi: fier
Mesazhe: 541

vetem kanatieren edhe breket tani :D

jam shtrir e sme duhen me shum rroba

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 00:54
ridii nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ridii Kliko këtu për të kontaktuar me ridii (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ridii't! Kërko mesazhe të tjera nga: ridii Shto ridii në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ridii në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

sot jam shume vesh shume trendy, ndihem mire...tra la la :p:p

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 18:32
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kumbulla
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 21/03/2007
Vendbanimi: tirana
Mesazhe: 120

golf me menge te shkurtra roze me viza te bardha, cante roze me viza te bardha, pantallona te bardha, balerina te bardha

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 19:00
kumbulla nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kumbulla Kliko këtu për të kontaktuar me kumbulla (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kumbulla Shto kumbulla në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kumbulla në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

Citim:
Po bleva gje matane Atlantikut vetem kepuce do blihen se ketu neper rugickat e athines se amerikes u beme si shpi e femijes. Sa do qe vertitemi Aldo na terheq si magnet. Paske bere pazar je kompletuar me nje fjale...

hahahhaha enigme aldo e ka prish doren...asgje te vecante lately...maden is ok...diesel mire jo keq..lol
kur vine shqipetaret ketu turren te tommy hilfiger ne macy's asgje ska...sec u pelqen god knows...lol....
me eshte fiksuar nje fustan missoni....nuk eshte expensive ne macy's apapappapa si me rri...lol
si neper shpi qe jam..tuta te hskurtra dhe nje kanatjere ..

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 22:24
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:14 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 59 60 61 62 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar