Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Tek une u mbyt ,andej na ju sdi cbehet Mendim casti : Sikur......
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
Ne djall vafsh!
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Regjistruar: 15/11/2006 Vendbanimi: skela e pare ne evrope Mesazhe: 1763
Citim:Po citoj ato që tha Eria Tek une u mbyt ,andej na ju sdi cbehet Mendim casti : Sikur...... edhe tek ne shtrydhi breket shejtani...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Tek une u mbyt ,andej na ju sdi cbehet Mendim casti : Sikur......
__________________ flamuri yne eshte me i drejti ne bote sepse nuk ka pushtuar asnje...
Regjistruar: 17/02/2008 Vendbanimi: kosove Mesazhe: 449
Po mendoi ku te shkoi ne muajin e mjaltit!Me deshire kisha zgjedhe ndonje vend malor por....!Athua do ti kerkoi kto dite te beqaris?
__________________ Asgje nuk eshte me e vlefshme se Miqesia!
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
...Skam mendim....s'dua te mendoj! Po pije Kaffee!:gjuajpc
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Po shihja Lakers mbreme dhe vajten 20 e kusur pike para, thashe mbaroi historia e kesaj ndeshje. Zgjohem ne sabah dhe c'te shoh ......... permbysje rezultati nga Celtics ......... Porca troia ........... .
Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
ishte zhgenjim i madh ktu, big upset, nuk ja priste mendja kujt se lakers do humbnin mbreme...
porca miseria....me ka zene shpatullen.... paska akoma per te rene shi.... na iku dhe ky behar.... mendova se do benim gango... por me duket se do vazhdojme te bejme lango:p
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Thuaj qe na ngelen motorat e bicikletat pa perdor kete vere..... Puuuuu kush merr makinen me kete trafik
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Moj shefe, si ka mundesi qe ai avatari yt eshte aq i madh, ndersa i neve ......... ???!!!