ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008
|
Re: Dua ti njoh me mire FEMRAT. SI ????
Citim: Po citoj ato që tha Pitkini
Nga femrat spara kam shume haberl. Jo se jam shum keq por kur jam dashuruar me ka dale huq. Sepse mbi te gjitha nuk kam shume guxim ta propozoj (se ashtu jane rrethanat.). Si ta rrit kete guxim ???
Pastaj problem mendoj eshte se femren nuk e njoh shume mire. A ka ndonje liber qe te me tregoje mbi femren (kenaqesite, sjelljen etj etj), ose nje liber ku ne titull te beje pjese "suksesi ne dashuri".
Mire do te ishte sikur ndonje femer e forumit, e shkathet, pak psikologe te me "kaliste" pak me emaile ose ne MSN.
Ky eshte nje problem i madh me mua sepse me ka ndikuar ne cdo fushe te jetes sime. Tash nuk kam as vullnet, nuk mesoj ne mesime, jam si i ploget etj etj etj vetem se nuk kam shum guxim me ja thene propozimin.
Gjithe te mirat...
Pitkin o trim.
Nuk njihen vajzat neper libra sepse dy nuk futen ne nje kategori. Por te gjitha kane nje gje te perbashket: kane nevoje per nje mashkull. Ato qe nuk kane nevoje per nje mashkull jane lesbike dhe nuk bejne per ty.
Edhe dicka tjeter. Nqs do te njohesh femrat beji pyetje. Femrat vdesin te flasin per veten dhe vleresojne nje djale qe degjon. Tani ato kane shume per te thene ndaj nuk eshte e thene te degjosh te gjitha por te pakten bej sikur degjon.
Hajde pac fat me ate gocen tani.