Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Kengetari apo grupi me i famshem i ketij shekulli? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Kengetari ose grupi me i famshem ne kete shekull?
Madonna
Elvis Prestley
Michael Jackson
The Beatles
The doors
Guns 'n Roses
Tina Turner
The Europe
The Scorpions
Elton John
ABBA
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

shife kjo prap , po tamom e kam mi dreq (e kam pa te keq)...
qe queen do me thone mbretnesh e din gjith bota... por ne slang do me thone edhe ashtu nga ato te shoqates, sapo e verifikova se ma hoqe trunin dhe ti me kto korrigjime... .. shko thuji nai shoku tat andej "you look like a queen today" dhe do ta shofesh ca do t'pergjigjet...

lost soul, all I want to do is find you and say to you "once you were lost, but now you'r found" por ti u mesova ne erresire me duket

Sillu mire se jam gati te jap dorheqje ne ty!!! :p

Cdo me thuash ne lidhje me U2 dhe Bitellsat?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 22:57
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa

lost soul, all I want to do is find you and say to you "once you were lost, but now you'r found" por ti u mesova ne erresire me duket

Sillu mire se jam gati te jap dorheqje ne ty!!! :p

Cdo me thuash ne lidhje me U2 dhe Bitellsat?

vetem here e pare u solla cik ashper (dhe u pendova), mos me akuzo kot per kete te dyten......

U2? jo keq ... me pelqen bono me kete rolin ne zhdukjen e varferise qe ka marre kohet e fundit

Beatles? cfare te them une.. ata jane te medhenj por muzika e tyre eshte pak primitive per shijen time.....

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 23:22
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
astras
larguar

Regjistruar: 14/02/2006
Vendbanimi: x
Mesazhe: 214

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

vetem here e pare u solla cik ashper (dhe u pendova), mos me akuzo kot per kete te dyten......

U2? jo keq ... me pelqen bono me kete rolin ne zhdukjen e varferise qe ka marre kohet e fundit

Beatles? cfare te them une.. ata jane te medhenj por muzika e tyre eshte pak primitive per shijen time.....

Bono eshte shume interesant po me interesante eshte aj zhgarravina qe i thoshin "pikture e bonos" qe ishte nje bicim qeni qe i ngjante me shume asaje karikatures se ujkut tek filmi vizatimor "kau dhe ujku"...dhe dmth qe u shit ne ankand nje djall e gjysme.
Patjeter qe goxha inisiative eshte por me duket se nuk ka nxjerre ndonje pare nga ato "te thatat"

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 23:39
astras nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të astras Kërko mesazhe të tjera nga: astras Shto astras në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto astras në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Citim:
Po citoj ato që tha astras

Bono eshte shume interesant po me interesante eshte aj zhgarravina qe i thoshin "pikture e bonos" qe ishte nje bicim qeni qe i ngjante me shume asaje karikatures se ujkut tek filmi vizatimor "kau dhe ujku"...dhe dmth qe u shit ne ankand nje djall e gjysme.
Patjeter qe goxha inisiative eshte por me duket se nuk ka nxjerre ndonje pare nga ato "te thatat"

.. nuk e leshon kush paren kollaj thone... kush e ka e shtrengon...

Mesazh i vjetër 07 Mars 2006 23:52
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
peshtimi
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 28/12/2005
Vendbanimi: bugjejovice
Mesazhe: 339

Ore Peshtim Trimi, si ore Imagine s'e kan kenduar Bitellsat?
Qe ta dish, vajta ne shtepi, rremova sa rremova per te gjetur cd e Bitellsave dhe kur me ne fund e gjeta e di c'me thosh? Me thosh: Compact Disc Number 2, Track 3, song Imagine... e te kam share (lehte fare, pa zarar ama te kam share) ti mbase je akoma ke Compact Disc Number 1 byrazer po ky nuk eshte faji im. lol. [/B][/QUOTE]

Shejtone,
Nuk ke nevoje te shkosh ne shtepi te gjesh CD-ne.

Kontrolloji gjithe uebet ne Internet.Po te kete edhe nje te vetem qe e quan si kenge te Bitellsave......po te dergoj cekun per nje darke ne Restorantin me te shtrenjte te Astorias.(E te shkosh me GreenCardsin e jo me tjeter njeri.)

Po Bruce Springsteen a ju pelqen?

Mesazh i vjetër 08 Mars 2006 02:01
peshtimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të peshtimi Kliko këtu për të kontaktuar me peshtimi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: peshtimi Shto peshtimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto peshtimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
astras
larguar

Regjistruar: 14/02/2006
Vendbanimi: x
Mesazhe: 214

Citim:
Po citoj ato që tha peshtimi
Ore Peshtim Trimi, si ore Imagine s'e kan kenduar Bitellsat?
Qe ta dish, vajta ne shtepi, rremova sa rremova per te gjetur cd e Bitellsave dhe kur me ne fund e gjeta e di c'me thosh? Me thosh: Compact Disc Number 2, Track 3, song Imagine... e te kam share (lehte fare, pa zarar ama te kam share) ti mbase je akoma ke Compact Disc Number 1 byrazer po ky nuk eshte faji im. lol.

Shejtone,
Nuk ke nevoje te shkosh ne shtepi te gjesh CD-ne.

Kontrolloji gjithe uebet ne Internet.Po te kete edhe nje te vetem qe e quan si kenge te Bitellsave......po te dergoj cekun per nje darke ne Restorantin me te shtrenjte te Astorias.(E te shkosh me GreenCardsin e jo me tjeter njeri.)

Po Bruce Springsteen a ju pelqen? [/B][/QUOTE]

O peshtimo!
Bruce Springseten eshte me shume se figure muzikore. Mbas e ke degjuar qe ate ndyshe e quajne 'The Boss"

Mesazh i vjetër 08 Mars 2006 04:43
astras nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të astras Kërko mesazhe të tjera nga: astras Shto astras në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto astras në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Prespa
KLIKO

Regjistruar: 27/02/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 125

With or without u, with or without u aha , i can live With or without u, oooooooooooo. Cfare kenge qe eshte kjo! Yll fare.www.plus2radio.com.al

Mesazh i vjetër 08 Mars 2006 15:13
Prespa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Prespa Kliko këtu për të kontaktuar me Prespa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Prespa't! Kërko mesazhe të tjera nga: Prespa Shto Prespa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Prespa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nirvana
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 26/07/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 35

Imagine???? Beatles????!

E ka kenduar John Lennon, qe edhe pse lider i Beatles, "Imagine" e ka bere si solist. Mos i ngaterroni gjerat!

Mesazh i vjetër 08 Mars 2006 19:21
Nirvana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nirvana Kliko këtu për të kontaktuar me Nirvana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Nirvana Shto Nirvana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nirvana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

u po, c'gabim te falshem qe paskam bere!!!
Mgjth kjo nuk ndryshon asgje ne lidhje me preferencat time! U2 ngelen te pakapshem si nga ana muzikore ashtu dhe nga lirika e kengeve te tyre!

Nirvana, po ty mos te pelqen gje Nirvana me sh se te tjeret? lol.

Mesazh i vjetër 08 Mars 2006 19:26
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Nirvana
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 26/07/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 35

Me pelqejne edhe Nirvana shume, por une kam nje dobesi per muziken e viteve 70, The Doors, Led Zeppelin, Deep Purple.......ka plot, dhe "semurem" kur degjoj David Coverdale, si me Deep Purpe, por me shume me White Snake.

Mesazh i vjetër 08 Mars 2006 19:29
Nirvana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Nirvana Kliko këtu për të kontaktuar me Nirvana (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Nirvana Shto Nirvana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Nirvana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Kengetari apo grupi me i famshem i ketij shekulli?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar